ZAŠTO KUPITI PRIJENOSNI KREVETIĆ

Prijenosni krevetić dobro dođe u mnogim različitim situacijama i zbog toga može biti spas mnogim roditeljima.

Prvenstveno se prijenosni krevetić povezuje s udobnošću i sigurnošću djeteta tijekom obiteljskog odmora, ali se danas sve više koristi i kao višenamjenski krevetić koji može uspješno zamijeniti i tradicionalni drveni krevetić u dječjoj sobi.

Za razliku od standardnih krevetića koji su obično izrađeni od drveta, prijenosni krevetići imaju sklopivi plastični ili metalni okvir s mrežastim stranicama kako si se pružila zaštita i optimalan protok zraka.

Neki modeli prijenosnih krevetića su višenamjenski i dolaze u kompletu sa dodatnom opremom (odvojivi vrtuljak s igračama i glazbenom funkcijom, ručkice za učenje stajanja), pa se mogu koristiti za igru, ali i kao improvizirani stol za previjanje.

Pojedini modeli prijenosnih krevetići imaju bočni ulaz kroz ogradicu koji se obično zatvara patentnim zatvaračem, što djetetu omogućuje slobodan ulaz i izlaz iz krevetića.

Prijenosni krevetić vam kod kuće također može poslužiti kao sigurno mjesto za vašu bebu koje možete premještati iz sobe u sobu.

Ukoliko boravite izvan kuće, prijenosni krevetić će vašoj bebi pružiti sigurnu površinu za spavanje, a ona će svakako bolje spavati u poznatom okruženju.

Prilikom odabira prijenosnog krevetića uzmite u obzir dob i sposobnost vašeg djeteta. Vrlo je važno obratiti pažnju na to da je krevet lagan za nošenje, te da se lako sastavlja i postavlja u bilo koji prostor te da sklopljen zauzima malo prostora kako bi ga lako mogli spakirati u prtljažnik.

Odluka o izboru krevetića u kojem će beba spavati pripada, naravno, roditeljima, a ukoliko se odlučite za kupnju, pogledajte našu ponudu na www.pcelica-babyoprema.hr

Vaša Pčelica!