VOZILA NA AKUMULATOR

Vozila na akumulator postali su jedna od najpoželjnijih i najatraktivnijih igračaka. Često su takva vozila vjerna replika stvarnih automobila, zbog čega mališani još više uživaju u njihovoj vožnji

Osim što su odlični izvor zabave ujedno su i savršena prilika za učenje odgovornosti, te stjecanje različitih vještina.

Vozilo na akumulator utječe na proces razvoja sposobnosti kod djeteta jer ga postepeno uči snalaženju u prostoru i paralelno upravljanju samim vozilom.

Radnje koje dijete mora usvojiti da bi se vozilo na akumulator pokrenulo stimuliraju motoriku i kognitivne sposobnosti, a učenje vožnje će mu biti dobro iskustvo koje će ga naučiti pažnji i strpljenju.

Kako bi dijete tijekom vožnje bilo sigurno, roditelj uz pomoć daljinskog upravljača može u svakom trenutku preuzeti kontrolu nad vozilom.

Izbor vozila na akumulator najviše ovisi o dobi i motornim sposobnostima djeteta.

Budući da na tržištu postoje vozila na akumulator za sve uzraste, razlikujemo im po njihovoj snazi.

Vozila sa 6V baterijom su idealna za djecu mlađu od 3 godine i omogućuju brzinu oko 3 km/h, te su idealna za ravnije terene. Od takvih vozila možete odabrati motoriće Peg Perego Ducati Desmosedici Evo ili Flower Princess.

Vozila sa 12V baterijom najbolje će odgovarati djeci starijoj od 3 godine, budući da je u toj dobi dijete dovoljno razvilo svoje motorne sposobnosti i sposobno je upravljati vozilom. Idealni su za vožnju po neravnim terenima i postižu brzinu do 6 km/h. Od takvih vozila možete odabrati Toyz motor Rebel Black, Mercedez Benz G63 AMG, Peg Perego Quad T-Rex.

Djeci starijoj od 5 godina najbolje će odgovarati vozila na akumulator sa snagom motora 24V koji postižu brzinu do 10 km/h. Takva vozila su startnija, okretnija i obično su nosivosti do 50 kg. Od takvih vozila možete odabrati Peg Perego Gaucho XP, Polaris Ranger RZP.

Na www.pcelica-babyoprema.hr možete pogledati bogatu ponudu vozila na akumulator i odabrati najbolje za vašeg mališanu.

Vaša Pčelica!