UNIVERZALNI UMETAK ZA KOLICA

Svaki roditelj želi da njegovo dijete bude sigurno, da mu je udobno i da mu ništa ne nedostaje, posebno u prvim tjednim života.

Budući da tkanine od kojih se izrađuju kolica moraju biti izdržljive i otporne na habanje, te su to uglavnom sintetički, poliesterski materijali, koji često nisu meke i ugodne strukture i zbog toga nisu baš najprikladniji za nježnu bebinu kožu.

Najčešće se ti materijali neugodno lijepe za tijelo, povećavaju znojenje, zagrijavaju i zbog toga je univerzalni umetak za kolica vrlo praktičan i koristan dodatak koji značajno povećava udobnost, higijenu i sigurnost Vašeg mališana.

Umetak je vrlo praktičan i zbog toga što će zaštiti kolica od prljavštine, jednostavaniji je za skidanje od presvlake kolica i pogodan je za pranje u perilici rublja.

Tijekom šetnje umetak za kolica apsorbira udarce kojima je dijete izloženo tijekom putovanja u kolicima, a neki modeli imaju i profilirani jastuk koji štiti djetetovu glavu od udaraca i neravnina tijekom šetnje.

Kako bi povećao udobnost svake šetnje ili spavanja umetak za kolica je izrađen od prirodnih i antialergijskih materijala, kao što je pamuk.

Pamuk propušta zrak, dosta se brzo suši, postojan je pa čak i nakon višekratnog pranja ne mijenja boju i svojstva.

Umetak od pamuka osigurava uklanjanje viška topline i vlage tijekom toplijih dana, te dodatno izolira od hladnoće tijekom hladnog vremena.

Umetak je oblikovan tako da odgovara većini kolica, a pričvršćuje se trakama vezanim na stražnjoj strani kolica, te ima odgovarajuće izreze koji omogućuju pričvršćivanje sigurnosnih pojaseva.

Jednostavni uzorci i lijepe boje umetaka za kolica svaka će kolica učiniti još privlačnijim.

Univerzalni umetak je pogodan za korištenje i u autosjedalici, hranilici ili sjedalu za bicikli.

Na www.pcelica-babyoprema.hr možete pogledati razne modele MimiNu i Sensillo univerzalnih umetaka za kolica.

Vaša Pčelica!