Traktor na pedale – savršen poklon za Vaše dijete

Traktor na pedale odlična je igračka za dječju zabavu i rekreaciju, koja pomaže u razvoju motoričkih sposobnosti djeteta.

Prikladan je za djecu mlađeg uzrasta, vrlo je stabilan, s niskim težištem, a ujedno pomaže djeci pri razvoju koordinacije. Vožnja traktora na pedale dobra je za fizički i mentalni razvoj djece.

Budući da djeca imaju urođeno potrebu za kretanjem i igrom, traktor na pedale im nudi bezbroj mogućnosti da potroše energiju i ostanu aktivni. Na njemu se vježbaju i mišići i zglobovi djeteta, odnosno potiče djecu na tjelovježbu, a da oni toga nisu ni svjesni.

Upravljanje traktorom na pedale pomaže u razvoju svjesnosti o prostoru. Dijete kombinira elemente kao što su upravljanje, hvatanje, ubrzavanje i usporavanje, te na taj način razvija motoričke sposobnosti i koordinaciju različitih osjetila.

Traktor na pedale ujedno uči dijete da procjenjuje koliko se brzo kreće, kada da se zaustavi kako bi izbjeglo sudaranje sa stvarima. Sama vožnja uči ih omjerima u prostoru, udaljenostima te veličini objekata i prepreka.

Ujedno unaprjeđuju balans tako da raspoređuju vlastitu masu u odnosu na nagib površine, zavoje i ostale prepreke.

Vozeći traktor na pedale, dijete može uživati u prirodi i pomagati mami i tati pri poslovima u dvorištu ili jednostavno vozikati se uokolo.

Vožnja traktora na pedale, naučit će dijete kako se igrati i kretati samostalno, što će ga ujedno motivirati i povećati mu samopouzdanje, a ujedno će mu pomoći da nauči osnovna prometna pravila.

Igrajući se traktorom na pedale, dijete će zanimati nazivi različitih dijelova vozila, te će tako, kroz igru poboljšati vokabular i ujedno naučiti neke nove pojmove.

Sigurni smo da će traktor na pedale oduševiti male farmere, te će im tako svaki posao postati još zabavniji.

Ukoliko tražite kvalitetan i lijep traktor na pedale za svog mališana, pogledajte našu ponudu na www.pcelica-babyoprema.hr

Vaša Pčelica!