SVE DOBROBITI PODLOGE ZA IGRU

Slika na kojoj se prikazuje na zatvorenom, djetešce Opis je automatski generiran

Mekane i udobne podloge za igru s lukom i mnoštvom šarenih uzoraka i plišanih igračaka, bit će mjesto koje će bebe obožavati i odmah će zaokupiti svu njihovu pažnju. Budući da je igra jedna od najvećih potreba svakog djeteta, o kojoj uz brojne ostale čimbenike ovisi i njegov cjelokupni psihomotorički razvoj, kupnja podloge za igru Vašoj bebu je zasigurno dobra investicija.

Podloge za igru i vježbanje bitne su u prvim mjesecima djetetova života, posebno zbog toga što što pomažu u procesu jačanja bebinih mišića, te svakodnevno učenje i kogntivni razvoj.

Podloge svojim veselim i šarenim bojama pomažu bebama da razviju vid, maštu i fokus.

Vrlo su praktične, budući da ih možete staviti na krevet ili pod, a ujedno pružaju sigurno i toplo mjesto za bebino istraživanje.

Igrajući se na podlozi beba razvija:

1. Kognitivne sposobnosti – hvata, povlači i udara igračke

2. Sposobnosti vizualne percepcije – podloga je izražena na način da se prilagođava vizualnim i percepcijskim vještinama djeteta.

3. Samosvijest – jer joj refleksi hvatanja obješenih i zvučnih igračaka pomažu da percepira i razvija svoje sposobnosti, uči uspostaviti kontrolu nad pokretima ruku

4. Motoričke sposobnosti – jer dolazi do razvijanja mišića na rukama, nogama, trbuhu, leđima, vratu

5. Govorne I komunikacijske vještine – jer ju elementi na podlozi potiču na smijeh i puštanje glasa

Stručnjaci naglašavaju da je za razvoj bebe uvijek bolji odabir što šarenije podloge za igru, a najbolje ju je uključiti u djetetov život već od prvih dana rođenja, pa sve do perioda kada beba počne puzati.

Pogledajte naš web shop www.pcelica-babyoprem.hr i izaberite podlogu za igru koja će najbolje odgovarati potrebama vašeg mališana.

Vaša Pčelica!