SENSILLO ZIMSKE VREĆE ZA KOLICA

Sensillo je poljski brend koji koristi jedinstvene tehnologije i materijale vrhunske kvalitete u proizvodnji tekstila i proizvoda za njegu djece kako bi Vam omogućili da uživate sa svojim mališanima u svakom dragocjenom trenutku.

Zahvaljući iskustvu i angažmanu mama koje sudjeluju u projektiranju, savršeno prepoznaje potrebe mališana, te je stvaranje funkcionalnog i praktičnog dizajna njihov neiscrpan izvor inspiracije.

Svi Sensillo proizvodi su osmišljeni tako da budu praktični i jednostavni za uporabu, a ujedno sigurni i izdržljivi.

Svojim dizajnom uvijek nastoje pratiti modu, te razvojem i uvođenjem novih rješenja i kolekcija osiguravaju najbolje proizvode za Vaše mališane.

Sensillo zimske vreće za kolica su odličan odabir za ugodnu i toplu vožnju djeteta u hladnijim danima, budući da mališanima nude optimalnu zaštitu od vjetra, kiše, snijega ili mraza.

Vreća je izvana obložena vodonepropusnim materijalom koji se lako održava čistim i mekanim flisom s unutarnje strane, a zahvaljujući pahuljastom antialergijskom netkanom materijalu pruža bebi učinkovitu zaštitu i udobnost.

Vreće su modernog uzorka, a umjetno krzno uz kapuljaču ima mogućnost otkopčavanja, te se vrlo lako može skinuti. Univerzalne su veličine i mogu se staviti u kombinirana kolica, sportska kolica čak i u saonice.

Ušiveni patentni zatvarač omogućuje vrlo lagan pristup djetetu u svakom trenutku i potpuno uklanjanje gornjeg dijela. Vreća na leđima ima posebne otvore kroz koje se lagano povuku pojasevi kolica kako bi dijete bilo pravilno i sigurno pričvršćeno.

Sensillo u svojoj ponudi nudi nekoliko različitih modela zimskih vreća za kolica: Aspen, Indiana, Olaf i Orso, Riviera i Combi 3u1 Polar.

Iz ponude se posebno izdvaja zimska vreća Combi 3u1 Polar koja je podesive duljine, te je savršen izbor za roditelje koji traže univerzalno rješenje. Zahvaljujući produžetcima prati rast Vašeg djeteta, te se može produljiti u rasponu od 100-80 cm.

Kako bi imali vjernog saputnika u hladnim jesenskim i zimskim šetnjama pogledajte našu ponudu Sensillo zimskih vreća za kolica na www.pcelica-babyoprema.hr.

Vaša Pčelica!