SENSILLO TVRDA PODLOGA ZA PREMATANJE BEBE

U prvim mjesecima djetetova života mijenjanje pelena je, uz jelo i spavanje jedna od najčešće obavljanih aktivnosti. Pri tome je potrebno stvoriti udobnost i djetetu i sebi, što će biti lako zahvaljujući Sensillo tvrdoj podlozi za prematanje bebe.

Podloga omogućuje sigurno i higijensko mijenjanje pelena na za to predviđenom mjestu, a pri tome je vrlo je važno da sve što Vam je potrebno za promijenu pelena imate pri ruci.

Prednost Sensillo tvrde podloge je što ne zauzima dodatni prostor u dječjoj sobi, tako da je savršena za male prostore.

Sensillo podloga je dizajnirana tako da se može lako montirati na većinu standardnih dječjih krevetića ili komodu.

Ima ugrađene stopere kako ne bi skliznula s okvira krevetića, a upotpunjuje ju inovativni Sensillo Safety System koji spriječava ispadanje djeteta zahvaljujući dodatnim bočnim pojačanjima.

Podloga je prekrivena navlakom od PVC-a koja se lako čisti i u potpunosti je sigurna za zdravlje Vaše bebe.

Ispunjena je mekom poliuretanskom pjenom. Ne sadrži ftalate, teške metale i druge štetne tvari.

Sensillo podloge za prematanje dolaze u nježnim i veselim dječjim motivima.

Kako bi bebi bilo ugodnije i udobnije, te zbog lakšeg održavanja higijene podloge za prematanje uvijek je dobro nabaviti i Sensillo prostirku koja je izrađena od visokokvalitetnog frotir pamuka, koji neće iritirati bebinu kožu. Prostirka ima gumice zahvaljujući kojima neće kliziti sa podloge.

Ponudu kvalitetnih i povoljnih Sensillo podloga za prematanje možete pogledati u našem web shopu na www.pcelica-babyoprema.hr

Vaša Pčelica!