SENSILLO JASTUK ZA DOJENJE

Novopečene mame često su zabrinute oko postavljanja bebe u pravilan položaj tijekom dojenja ili hranjenja na bočicu.

Budući da je dobar položaj za hranjenje onaj u kojem se i beba i majka osjećaju dobro i ugodno, Sensillo jastuci za dojenje uvelike će Vam olakšati zauzimanje takvog položaja, te Vam iskustvo dojenja učiniti ugodnijim i jednostavnijim.

Osim što će pružiti udobnost tijekom dojenja, istodobno će riješiti najčešće probleme mama kao što su bol u leđima i pridržavanje rukama.

Jastuk za dojenje je idealno rješenje za majke koje su rodile carskim rezom, kako se tijekom hranjenja ne bi morale saginjati i iritirati ranu.

Sensillo jastuk za dojenje ima ergonomski oblik tako da se majka koja doji može umotati u njega i sigurno staviti bebu na vrh.

Kako bi jastuk ispunjavao sve svoje funkcije njegova veličina je takva da na njega stane novorođenče, budući da cijelo tijelo treba imati potporu.

Svi Sensillo jastuci za dojenje su visoke kvalitete i atraktivnog izgleda, te potpuno sigurni za bebu. Svi elementi su dobro sašiveni, ništa se ne može rasplesti ili razdvojiti po šavovoma.

Punjeni su elastičnim silikonom koji je mekan,ali ne tone. Radi lakšeg održavanja imaju 100% pamučnu skidivu navlaku.

Osim za hranjenje bebe Sensillo jastuk za dojenje može Vam poslužiti i kao potpora za trudnički trbuh tijekom trudnoće, ali i kao potpora bebi tijekom bočnog spavanja ili kasnije kada počne sjediti.

Pomoću mašna na krajevima jastuka može se napraviti gnijezdo za bebu.

Budući da je jastuk za dojenje koristan dio opreme za majku i dijete pregledajte našu ponudu na www.pcelica-babyoprema.hr.

Vaša Pčelica!