SENISLLO MADRACI – NAJBOLJI IZBOR ZA VAŠU BEBU

Madrac je osnova dobrog sna i zbog toga je bitno od samog početka osigurati djetetu spavanje na kvalitetnom madracu. Investicija u kvalitetan dječji madrac, ustvari je investicija u zdravlje Vašeg djeteta.

S obzirom da je djeci dnevno potrebno od 11 do 14 sati sna, važno je da madrac pruža potporu kralježnici i omogućava cijelom organizmu kvalitetan odmor.

Pravilo je da bi madrac za dijete trebao biti 10 do 15 centimetar veći od visine djeteta, a širina bi trebala biti dvaput veća od širine ramena djeteta.

Za malo dijete najbolje je odabrati jednozonski madrac srednje tvrdoće. Također je važno obratiti pažnju i na fleksibilnost madraca. Pravilno odabran madrac prilagođava se obliku tijela i ne deformira se.

Budući da su kod malih beba nezgode vrlo česte, poželjno je da madrac ima navlaku koja se može skinuti i prati, te je važno da ima antialergijska i antibakterijska svojstva.

Vrste Sensillo dječjih madraca u našoj ponudi:

1. MADRAC OD POLIURETANSKE PJENE S ALOE VEROM

Jezgra madraca izrađena od poliuretanske pjene je prozračna, elastična i otporna na deformacije. Površina madraca pruža dodatnu udobnost i prilagodbu prema tijelu. Navlaka od tkanine s aloe verom ima antibakterijska i antialergijska svojstva, te osigurava optimalnu cirkulaciju zraka.

2. MADRAC OD TERMOELASTIČNE PJENE – KOKOSA – ALOE VERE

Jezgra madraca je termoelastična pjena koja reagira na tjelesnu temperaturu, te se pod njezinim utjecajem prilagođava obliku tijela. Ima rehabilitacijska i ortopedska svojstva. Struktura madraca je ukrućena prostirkama od kokosovih vlakana. Uklonjiva navlaka od aloe vera tkanine ima antialergijska i antibakterijska svojstva te je mekana na dodir.

 

3. MADRAC OD VISCO-HR PJENE – KAŠMIRA

Troslojan dječji madrac. Visco termoplastična pjena – poliuretanska pjena -visokoelastična HR pjena. Visco termoplastična pjena se prilagiđava obliku tijela pod utjecajem temperaturu, antialergijska je, ima rehabilitacijska i ortopedska svojstva. Visoko elastična HR pjena otporna je na deformacije. Navlaka od kašmir tkanine ima toplinskim i prozračna svojstvima.

4. MADRAC OD HELJDE – POLIURETANSKE PJENE – KOKOSA

Troslojan dječji madrac. Jedinstven heljdin dodatak inhibira razvoj mikroflore i grinja i ima antibakterijska svojstva. Pruža djetetu odgovarajuću potporu i prilagođava se položaju tijekom spavanja. Ne zaustavlja cirkulaciju zraka. Sloj prirodnih kokosovih vlakana učvršćuje strukturu madraca. Ne upija prašinu i osigurava odgovarajuću mikroklimu oko djetetove kože.

Kako bi madrac duže trajao bilo bi dobro da uz njega nabavite i Sensillo nepropusnu zaštitu za madrac koju također možete pronaći u našem web shopu.

Vaša Pčelica!