SAJAM BEBA I TRUDNICA – FAMILY MALL ZAGREB 29.09.-01.10.2023.

Sajam beba i trudnica u Family Mall-u u Zagrebu, čaroban je događaj za sve roditelje i one koji će ti tek postati. U širokoj ponudi izlagača bit će i Baby Centar Pčelica.

Baby Centar Pčelica je već godinama poznat kao pouzdan izvor proizvoda i informacija za roditelje. A na ovom događaju Baby Centra Pčelica je pripremio za vas sve što vam je potrebno za bebu.

Moći ćete pogledati novitete krevetića i komoda talijanskog brenda Azzurra Design, Caretero autosjedalice, novu jesensko/zimsku kollekciju Marika i Tutu kapica i još puno, puno toga.

Naše ljubazno osoblje, uvijek vam je spremno pružiti korisne savjete.

Na sajmu vas također očekuju posebne ponude i pogodnosti, pa je to idealna prilika da nabavite sve potrebne proizvode po povoljnijim cijenama.

Bez obzira da li ste trudnica koja traži savjete ili ste već postali roditelj, Baby Centar Pčelica je tu da vam pomogne na svakom koraku.

Smješten u prelijepom okruženju Family mall-a u Zagrebu, Baby Centar Pčelica će vam pružiti ugodnu atmosferu. Nakon obilaska našeg štanda možete se opustiti i uživati u ostatku sajma.

Posjetite nas u Family mallu-u i iskoristite ovu savršenu priliku da se opremite kvalitetnim proizvodima i korisnim informacijama koje će vam pomoći u vašem roditeljskom putovanju.

Svi oni koji nisu u mogućnosti posjetiti nas na sajmu, mogu iskoristiti popuste koje smo za Vas pripremili na našoj web stranici www.pcelica-babyoprema.hr

Svi ste dobrodošli!

Vaša Pčelica!