ROTIRAJUĆA AUTOSJEDALICA CARETERO MOKKI

Najvažnija stvar na putovanju o kojoj roditelj treba voditi računa je sigurnost djece. Zbog toga je putovanje bez rizika od ozljeda u nesreći izuzetno važno, a odabir autosjedalice ključno za sigurnost.

Kvaliteta autosjedalice ovisi o osobinama vašeg djeteta kao i automobila kojeg posjedujete. Pri odabiru autosjedalice važno je da odgovara visini i težini dijeteta, a namještanje u vozilo mora biti lagano i uz minimalnu mogućnost pogreške, te u skladu s uputama proizvođača.

Pri kupnji autosjedalice također treba uzeti u obzir kvalitetu materijala od kojih je autosjedalica izrađena, dizajn, pouzdanost i jednostavnost ugradnje u automobil, te usklađenost s međunarodnim certifikatima i opće prihvaćenim sigurnosnim standardima.

Caretero je jedna od tvrtki koja se može pohvaliti bogatim iskustvom i znanjem koje je omogućilo stvaranje velikog broja različitih modela autosjedalica s najboljim parametrima.

Autosjedalica Caretero Mokki je zbog svoje funkcionalnosti, opreme i naravno dizajna jedan od najboljih i najsigurnijih modela.

Jedna od prednosti ove autosjedalice je prilagođenost sjedalice težini djeteta do 36 kg. Može se montirati u suprotnom smjeru vožnje (0-13 kg – Isofix i Top Tether pojas) ili u smjeru vožnje prema naprijed (9-18 kg – Isofix i Top Tether pojas / 15-36 kg – Isofix i sigurnosni pojasevi). Zbog mogućnosti postavljanja sjedalice unatrag, pogodna je za prijevoz bebe od najranije dobi.

Autosjedalica Caretero Mokki ima mogućnost rotacije od 360° zbog čega će promjena položaja u odnosu na smjer vožnje biti još jednostavnija, a ujedno omogućava roditeljima da lakše izvade ili stave dijete u autosjedalicu, odnosno da mu mogu pristupiti u svakom trenutku iz svakog kuta.

Što se tiče sigurnosti, stijenke naslona za glavu i stranice sjedalice su ojačane, zahvaljujući čemu štitimo glavu i cijelo tijelo bebe. Za to je zaslužan sustav SPS, tj. Sustav bočne zaštite.

Prostrani interijer, mekani umeci i mekani, ugodan na dodir materijal osiguravaju pravilan komfor tijekom putovanja. Poseban umetak i jastuk omogućavaju vam da dijete postavite u optimalnom položaju.

Autosjedalica je opremljena sigurnosnim pojasevima podesivim u pet točaka i u skladu je sa EU normom ECE R44/04.

 

Zahvaljujući trostupanjskom podešavanju naslona, prijevoz novorođenčadi je iznimno udoban i siguran. Trajna konstrukcija izrađena od visokokvalitetnih materijala osigurava dugo i ugodno korištenje.

Nadamo se da smo Vam barem malo olakšali izbor, a ukoliko se odlučite za kupovinu Caretero Mokki autosjedalice posjetite naš web shop na www.pcelica-babyoprema.hr.

Vaša Pčelica!