Akcija!

PRIJENOSNI KREVETIĆ KINDERKRAFT JOY, BOJA ROZA

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 76,90 
Cijena: 61,52 

Nema na zalihi

PRIJENOSNI KREVETIĆ KINDERKRAFT JOY, BOJA ROZA

Opis

Sklopivi dječji krevetić JOY
Sklopljeni krevetić ne zauzima puno mjesta i stane u svaki prtljažnik automobila! Osim što će mališanima omogućiti da imaju vlastito mjesto za odmor na putovanjima, odlično će poslužiti i za povremeno spavanje kod bake i djeda!
Dva kotača s mogućnošću blokade olakšat će pomicanje krevetića u stanu, a prilikom transporta služit će tome da torbu s krevetićem možete vući.

Dječji putni krevetić Kinderkraft Joy praktično je rješenje koje će roditeljima će olakšati organizaciju putovanja s djecom! Kod kuće ili na putu, dobar san važan je dio razvoja svakog djeteta. S obzirom na to da mala djeca puno vremena provode spavajući, vrlo je važno da mališani i izvan svog doma imaju prikladno mjesto za odmor!
Ovaj je sklopivi prijenosni dječji krevetić idealan za korištenje na putu, no prikladan je i za svakodnevnu upotrebu kao vrtić za igranje! Stražnja se stranica krevetića po potrebi može otkopčati i spustiti kako bi mališani nesmetano mogli ulaziti i izlaziti.
Tri mrežaste stranice omogućit će djeci stalan kontakt s okolinom i osigurati prozračnost u krevetiću, te ćete kroz njih u svakom trenutku mališane moći imati na oku.

 

Značajke:

  • – Male dimenzije nakon sklapanja: 76 x 20 x 20 cm
  • – Brzo sklopivi i jednostavni sustav
  • – Dvostruka zaštita od savijanja
  • – Jednostavan sistem za pomicanje dječjeg krevetića: 2 kotača s mogućnošću zaključavanja i torba s rupama za kotače
  • – Moderni dizajn
  • – 3 strane izrađene od mreže, osiguravajući kontakt s okolinom i sposobnost promatranja djeteta
  • – Bočni ulaz s patentnim zatvaračem
  • – Jaki i stabilni okvir od čelika
  • – Proizvod je jednostavan za čišćenje

 

Spavanje je vrlo važan dio djetetovog života. To mu jamči pravilan, uravnotežen razvoj psihomotornih sposobnosti. Jednogodišnje dijete spava oko 14 sati dnevno, novorođenčad – oko 16 sati. Stoga pazimo da je ovo vrijeme sigurno i učinkovito.
JOY krevet zahvaljujući svojoj konstrukciji osigurava sigurnost korištenja – čak i od prvog dana života. Čelični okvir s armiranom strukturom osigurava punu stabilnost, a mekani materijal jamči odgovarajuću zaštitu – bez potrebe za dodatnim zaštitnicima, kao u slučaju klasičnih drvenih kreveta s prečkama. Osim toga, izrađen je od visokokvalitetnih tkanina, koje je vrlo lako čistiti.

 

Jednostavan brzi sklopivi / rasklopivi sustav s dvostrukom zaštitom protiv preklapanja. Sklopljeni krevet je vrlo malih dimenzija (76x20x20 cm), a zahvaljujući posebnoj torbi s rupama za kotače – vrlo lako ga je transportirati.
Za praktičnost djeteta i roditelja, bočni izlaz s patentnim zatvaračem savršeno funkcionira u svakodnevnoj uporabi. Preostale strane kreveta su izrađene od mreže, pružajući kontakt s okolinom i mogućnost da roditelj prati dijete.

 

 

Putni krevetić Kinderkraft JOY boja mint 12

Proizvođač:  Kinderkraft
Model: JOY
Materijali: Plastika, čelik, poliester 200D
Maksimalno opterećenje na krevetu: do 25 kg
Težina kreveta: 8,5 kg
Dimenzije kreveta 126 x 65 x 76 (cm)
Dimenzije i težina pakiranja 77 x 21 x 21 (cm) / 9,5 kg
Jamstvo proizvođača: 24 mjeseca