Akcija!

PRIJENOSNI KREVETIĆ KINDERKRAFT JOY 2 S DODACIMA, BOJA TAMNO SIVA

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 109,90 
Cijena: 93,42 

PRIJENOSNI KREVETIĆ KINDERKRAFT JOY 2 S DODACIMA, BOJA TAMNO SIVA

Opis

JOY 2 s dodacima je sklopivi krevetić koji ima tri funkcije: dječji krevetić, krevetić za veću djecu i sklopivi putni krevetić.
Možete ga sastaviti u 5 sekundi do kompaktne veličine. U setu se nalazi praktična torba s ručkama koje olakšavaju nošenje krevetića.
Savršen je za spavanje i aktivan odmor. Ima viseće dno s punjenjem, tako da ne morate kupovati poseban madrac, te praktične dodatke koji će odmor vaše bebe učiniti ugodnijim te otvor sa strane za starije dijete.
JOY 2 dolazi s vrtuljkom sa zvukom, svjetlima i 3 plišane igračke, praktičnim stolom za prematanje i organizatorom koji se može objesiti na stranicu kreveta.

Główne atuty

3u1 KREVETIĆ

JOY 2 s dodacima ima tri funkcije: krevetić za bebu, krevetić za starije dijete i putni krevetić (torba je uključena u set).
Omogućuje jednostavno pričvršćivanje dna na najvišu ili najnižu razinu, tako da možete biti sigurni da je Vaše dijete sigurno bez obzira da li se već počelo okretati ili ne.
Ima poseban izlaz sa strane, koji se zatvara patentnim zatvaračem, tako da mališan može sam napustiti svoj krevetić.

KREVETIĆ SAVRŠEN ZA PUTOVANJA

JOY 2 s dodacima možete sklopiti u kompaktnu veličinu u samo 5 sekundi. Čak i ako idete na godišnji odmor i imate puno prtljage, ovaj će krevetić stati u prtljažnik automobila.
Zahvaljujući priloženoj torbi s ručkom, lako ga možete uzeti u ruku i nositi uz stepenice. JOY 2 također možete spremiti u ormar ili ispod kreveta, kako ne bi zauzimao prostor u kući kada ga ne koristite.

ZA BEBE I STARIJU DJECU

Krevetić 3 u 1 JOY 2 s dodacima lako se prilagođava djetetu i Vašim potrebama. Dno se može postaviti na 2 razine: najviša je namijenjena bebama. Nećete se morati saginjati svaki put kada se mališan probudi.
A kada se dijete počne okretati, spustite dno na najnižu razinu kako bi mališan bio siguran dok spava ili se odmara. JOY 2 s dodacima ima i dva kotača koji olakšavaju premještanje krevetića iz sobe u sobu.

ZA KUĆNU I VANJSKU UPOTREBU

JOY 2 možete koristiti i na otvorenom – npr. na balkonu ili terasi. Ima stranice izrađene od mreže koje omogućuju stalno promatranje mališana, te također osiguravaju odgovarajuću ventilaciju u toplijim danima.

S DODACIMA

Vrtuljak sa zvukom, svjetlima i 3 plišane igračke omogućit će mališanu vježbanje pažnje, koncentracije i potaknuti ga da ispruži ruke.
Roditelji će sigurno biti zadovoljni podlogom za previjanje te organizatorom koji se može objesiti na bočnu stranu kreveta.

SIGURNI MATERIJALI

JOY 2 s dodacima izrađen je od sigurnih, testiranih materijala. Dodatno su kutovi krevetića zaštićeni. Obloga se vrlo lako čisti krpom.
Materijal se brzo suši i ne gužva, pa krevetić lijepo izgleda u svakoj prostoriji unatoč čestom sklapanju i rasklapanju.

ZNAČAJKE:

– 3-u-1 krevetić: za bebu, za starije dijete, za putovanja
– Brzo i jednostavno sklapanje u 5 sekundi
– Uključeni praktični dodaci
– Dvije razine visećeg poda/Dvije razine postavljanja madraca/Dvije razine za spavanje
– Bočni izlaz s patentnim zatvaračem
– Težina proizvoda: 14,9 kg

DIMENZIJE PROIZVODA:

– Visina kreveta (bez vrtuljka): 76,5 cm
– Širina kreveta: 73 cm
– Duljina kreveta: 129 cm
– Promjena širine stola: 32 cm
– Promjenjiva duljina stola: 58 cm
– Dubina viseće površine za spavanje malog djeteta: 30 cm
– Širina površine za spavanje: 60 cm
– Duljina površine za spavanje: 120 cm