Akcija!

PRIJENOSNI KREVETIĆ KINDERKRAFT JOY 2, BOJA BEŽ

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 69,90 
Cijena: 59,42 

PRIJENOSNI KREVETIĆ KINDERKRAFT JOY 2, BOJA BEŽ

Opis

JOY 2 je sklopivi krevetić stvoren za roditelje koji vole multifunkcionalna rješenja.
Dječji krevetić 2 u 1, je krevetić za starije dijete te putni krevetić.
Možete ga u samo 5 sekundi sklopiti na kompaktnu veličinu. Krevetić je lagan i vrlo izdržljiv, ima i praktičnu torbu s ručkom, savršenu za putovanja.
Ima bočni izlaz s patentnim zatvaračem, savršen za dijete koje već puže.
Savršeno je rješenje za svaki dom – uklopit će se u svaki prostor, a po potrebi ćete ga lako sklopiti i spremiti u ormar.

Główne atuty

KREVETIĆ 2 u 1

JOY 2 je jedan krevetić sa 2 funkcije: krevetić za starije dijete te putni krevetić. Krevetić ima bočni izlaz s patentnim zatvaračem, tako da mališan može samostalno napustiti krevetić.

SAVRŠEN ZA PUTOVANJA

Krevetić JOY 2 sklapa se u kompaktnu veličinu u samo 5 sekundi. Lako će stati u prtljažnik automobila, čak i ako imate puno prtljage. Uz krevetić dolazi i putna torba s ručkom, tako da ga možete lako uzeti u ruku i nositi po stepenicama.
Mala veličina nakon sklapanja također olakšava spremanje krevetića kod kuće.

ZA KUĆNU I VANJSKU UPOTREBU

JOY 2 također je prikladan za vanjsku upotrebu – npr. na balkonu ili terasi. Stranice izrađene od mreže omogućuju stalno promatranje djeteta, a mališanu osiguravaju odgovarajući protok zraka u toplijim danima.
Ima dva kotača koji će Vam olakšati premještanje krevetića između soba. Moći ćete cijelo vrijeme paziti na svoje dijete.

SIGURAN MATERIJAL

JOY 2 je siguran krevetić, izrađen od testiranih, ugodnih na dodir materijala. Dodatno su kutovi krevetića zaštićeni. Oblogu možete očistiti u samo nekoliko trenutaka krpom – velika prednost je kratko vrijeme sušenja materijala.
Osim toga, ne gužva se čak i ako često sklapate i rasklapate krevetić: JOY 2 uvijek će izgledati elegantno.

DIMENZIJE:

Težina proizvoda: 10,5 kg
Dimenzije proizvoda: 129 x 73 x 76,5 cm
Dimenzije madraca: 120 x 60 cm