NUK KOMPLET ZA JELO DISNEY MICKEY 9+M

25,99 

NUK KOMPLET ZA JELO DISNEY MICKEY 9+M

Opis

  • dob: 9+ mj
  • u setu su šalica, duboki tanjur, žlica i vilica
  • može se koristiti u mikrovalnoj pećnici
  • može se prati u perilici posuđa

Popularni Disney likovi Mickey&Minnie u NUK asortimanu, prate naše mališane u njihovoj čarobnoj svakodnevici, oduševljavaju i male i velike obožavatelje Disneya.

Praksa je najvažnija – to se odnosi i na naše potomke koji tek uče jesti. Došlo je vrijeme da vaše dijete samostalno upoznaje hranu i vježba koordinaciju ruku-usta, te počne sa samostalnim hranjenjem. Kako bismo olakšali proces i oslobodili vas početnih briga, preporučujemo NUK Disney Mickey set za jelo koje će vašem djetetu pomoći u korisnim funkcijama pri učenju samostalnog hranjenja i pijenja.

Set uključuje duboki tanjur koji olakšava hranjenje žlicom, zahvaljujući proširenom rubu, a također ga lako i drže male dječje ručice. Baš kao i duboki tanjur, i šalica ima TPE podlogu kako nebi klizala, pa ništa ne može poći po zlu prilikom eksperimentiranja i upoznavanja sa priborom i hranom. Za sigurno i jednostavno rukovanje tu su žlica i vilica sa širokim ručkama za jednostavno držanje i zaobljeni rubovi – što učenje o jelu čini dječju igru!

Set za jelo nije samo funkcionalan, već i vizualno impresivan: slatki i šareni dizajn s motivom Mickeya čini učenje samostalnog hranjenja i pijenja još zabavnijim za vaše mališane i omogućuje im da razigrano otkriju svijet različitih obroka. Bez obzira je li u pitanju doručak, ručak ili večera, popularni veseli Disney lik uvijek se pokaže kao odličan partner.

Mali želudac je gladan – sada sve mora biti na brzinu. Duboki tanjur i šalica idealni su za zagrijavanje hrane u mikrovalnoj pećnici. Tako je hrana brzo servirana, trbuščić pun i možete jednostavno nastaviti igru ili malo odmoriti. Sve komponente seta mogu se lako prati u perilici suđa, pa su za kratko vrijeme ponovno spremni za upotrebu.

NUK Disney Mickey set za jelo, namjenjen je za djecu od 9 mjeseci starosti.
U poklon kutiji nalazi se šalica, duboki tanjur, žlica i vilica.

NUK set za jelo u skladu je s europskim sigurnosnim standardima EN14372 i EN14350.