LIONELO RUKSAK ZA MAMA CUBE

75,90 

LIONELO RUKSAK ZA MAMA CUBE

Opis

Cube je univerzalni ruksak za mame i tate. Ima 12 praktičnih džepova i pretinaca tako da svaki predmet u ruksaku ima svoje mjesto.
Odvojive univerzalne kopče omogućuju pričvršćivanje ruksaka na bilo koji model dječjih kolica.
Izrađen od čvrstog i vodootpornog neoprena koji možete prati u perilici rublja.

• PRAKTIČAN RUKSAK ZA HODANJE I PLANINARENJE
S jednostavnim, minimalističkim dizajnom i funkcionalnim džepovima za svestranu upotrebu, ruksak Lionelo Cube savršen je za razne okolnosti.
Možete ga pričvrstiti na djetetova kolica kako biste smanjili opterećenje leđa i lakše došli do bočice, pelene ili lutke.
Također je savršen kao samostalni dodatak, a džep za presvlačenje pokazao se kao sigurno mjesto za tablet ili prijenosno računalo za rad.
Možete koristiti bočne kopče kako biste smanjili njegovu veličinu tako da ruksak stane ispod vašeg sjedala u zrakoplovu.
Zadovoljava smjernice za ručnu prtljagu većine zračnih prijevoznika .

• VODOOTPORNA I IZDRŽLJIVA TKANINA
Ruksak Lionelo Cube izrađen je od čvrstog neoprena, čija vodootporna svojstva dobro funkcioniraju u svim vremenskim uvjetima. Štoviše, materijal se lako čisti.
Prljavština se skida nakon brisanja ruksaka vlažnom krpom, a želite li stvari osvježiti, ruksak možete prati u perilici rublja.

• SVOJSTVA:
Materijal: 80% neopren 20% poliester 600D
Dimenzije: 36 x 36 x 23 cm

Težina proizvoda: 1 kg

Sva prava zadržana: kopiranje našeg teksta nije dopušteno bez naše prethodne dozvole.

*Slike proizvoda su preuzete od proizvođača ili dobavljača i samo su ilustrativne prirode, te ne moraju nužno i u svim detaljima odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda.

Dodatne informacije

Boja

Grey Stone, Black Carbon, Green Forest