Lässig Mini Ruksak Happy Prints tamno plavi

44,95 

Lässig Mini Ruksak Happy Prints tamno plavi

Opis

S ovim ruksakom bit ćete spremni i opremljeni za svaku avanturu!

Jednostavan i prilagodljiv dizajn: Mini ruksak Lässig iz kolekcije Happy Prints impresionira svojim nenametljivim izgledom i ostavlja prostor za kreativnost.

Djeca mogu dati svojoj mašti na volju, prilagođavajući Mini ruksak slatkim životinjskim zakrpama iz Lässig asortimana. Zakrpe se lako mogu pričvrstiti i mijenjati po želji.

Praktičan ruksak idealan je za svakodnevni odlazak u vrtić ili pak za izlete u prirodi. Vodootporni vanjski materijal štiti unutrašnjost prilikom svih vremenskih uvjeta. Podstavljene naramenice i remen za prsa mogu se individualno prilagoditi veličini djeteta, osiguravajući stabilnost i udobnost u svakom trenutku.

U prostranom glavnom pretincu ruksaka, dovoljno je mjesta za rezervnu odjeću, ručak, voće i grickalice. Kako bi hrana dulje ostala svježa, spremite je zajedno s vrećicom za led u poseban pretinac na donjoj strani ruksaka – elastične trake spriječit će vrećicu da klizi unutar pretinca.

U mrežastom džepu s vanjske strane nalazi se prostor za bocu. Dodatni pretinac sprijeda i praktičan odvojeni džep omogućuju sigurno pohranjivanje manjih predmeta poput ključeva.

Pločica s imenom s unutarnje strane osigurava da se ruksak vašeg djeteta ne pomiješa s tuđim.

Dimenzije: 24.5 (duljina) x 15.5 (širina) x 27 (visina) cm

Težina: 0.345 kg

Zapremnina: 6.5 l