Akcija!

KINDERKRAFT SPORTSKA KOLICA GRANDE PLUS ROZA

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 169,90 
Cijena: 144,42 

KINDERKRAFT SPORTSKA KOLICA GRANDE PLUS ROZA

Opis

Kolica GRANDE PLUS rješenje su za svakog roditelja koji živi u gradskoj gužvi. Ta kolica od rođenja do 22 kg služit će djetetu nekoliko godina, a zahvaljujući promišljenim rješenjima roditeljima će olakšati vožnju kolica u urbanim uvjetima. Kolica možete jednostavno sklopiti jednom rukom zahvaljujući CLICK & FOLD sustavu. Apsorpcija udara svih kotača će učiniti da će šetnja biti ugodna čak i po neravnim ili šljunčanim stazama, a glatko podešavanje naslona iz sjedećeg u ležeći položaj omogućuje brzo stvaranje savršenog prostora za drijemanje na svježem zraku. Veliki pjenasti kotači su neprobojni i ne treba ih pumpati.

Za vrijeme vožnje
GRANDE PLUS ima prostrano sjedalo i podesivi naslon te naslon za noge. Zahvaljujući tome, služit će djetetu od rođenja do 22 kg, odnosno do oko 4. godine života!

Sklapanje jednom rukom
GRANDE PLUS možete sklopiti jednom rukom. CLICK & FOLD u ručki omogućuje brzo i učinkovito spremanje kolica u prtljažnik. Nakon sklapanja, kolica su kompaktnih dimenzija.

Amortizirani kotači
Kolica imaju amortizaciju na 4 kotača. Zahvaljujući tome, GRANDE PLUS se može nositi s urbanim terenima, neravnim nogostupima ili šljunčanim podlogama. Kotače nije potrebno pumpati, oni su također otporni na bušenje. Prednji kotači se okreću za 360 stupnjeva i imaju blokadu za vožnju ravno.

Udobna vožnja
Sjedalo je široko i prostrano. Pruža udobnost prilikom vožnje, a po potrebi možete podesiti i oslonac za noge kako bi djetetu tijekom šetnji bilo još ugodnije.

Širok raspon prilagodbi
Glatko podešavanje naslona iz sjedećeg u ležeći položaj – dijete može biti u kolicima tijekom podešavanja. Zajedno s podesivim osloncem za noge stvara udoban prostor za drijemanje na svježem zraku.

Prošireno sjenilo
Veliko sjenilo se može povećati, zahvaljujući čemu će GRANDE PLUS zaštititi vaše dijete od hladnog vjetra. Na stražnjoj strani sjenila nalazi se prozorčić za kontakt s bebom, tako da uvijek možete držati bebu na oku.

Dodatna rješenja:
– Pojasevi u 5 točaka s jastučićima koji se mogu prilagoditi novorođenčetu
– Velika košara s opterećenjem do 2 kg
– Sigurnosna barijera i roditeljska ručka napravljene su od eko kože
– Džep za sitnice u prišiven u sjenilu

Tehnički podaci
Materijali:
– okvir: čelik
– tkanina: 100% poliester, izdržljiva, poliesterska tkanina otporna na habanje i vremenske uvjete
– Završna obrada ručke i barijere: eko koža
– kotači: EVA pjena

Dimenzije:
– Sklopljena kolica: 83 x 62 x 27 cm
– Rasklopljena kolica: 95 x 57 x 106 cm
– Dužina sjedala u ležećem položaju: 94 cm
– Dimenzije oslonca za noge: 36 x 23 cm
– Dimenzije sjedala: 35 x 22 cm
– Dimenzije naslona: 35 x 47 cm
– Prednji kotači: 16 cm
– Stražnji kotači: 25 cm

Težina: 9,8 kg

Za djecu težine: od 0 mjeseci do 22 kg
Maksimalno opterećenje košare: 2 kg
Dimenzije pakiranja / težina: 84 x 45 x 20 (cm) / 11,5 kg