Akcija!

KINDERKRAFT SKLOPIVI KREVETIĆ MOVI, ROZI

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 125,90 
Cijena: 107,02 

Nema na zalihi

KINDERKRAFT SKLOPIVI KREVETIĆ MOVI, ROZI

Opis

Zajednička igra i boravak s roditeljem omogućuju vam da izgradite vezu s djetetom. Ti trenuci stvaraju lijepe uspomene koje će vam zauvijek ostati u sjećanju. MOVI će zauzimati dva puta manje prostora, a ujedno će vašem djetetu osigurati siguran prostor za igru. Zajedno s MOVI-jem moći ćete uživati u zajedničkoj igri kod kuće i tijekom putovanja, bez brige o dodatnom krevetiću, prostoru za prtljagu ili mobilnosti.

MOVI će vam poslužiti kao samostalni dječji krevetić i ogradica. Sustav jednostavnog i brzog sklapanja te lagana konstrukcija omogućuju jednostavan transport, tako da ga lako možete ponijeti sa sobom na odmor. Praktičan je krevetić – dno se može postaviti na 2 razine, tako da može odgovarati i novorođenčadi. Postavka na najvišoj razini omogućit će i odmor roditelja – odlaganje bebe, koja još ne može promijeniti svoj ležeći položaj, puno je udobnije. Zahvaljujući dodatnom izlazu, krevetić MOVI se može koristiti i kao ograda za igru. Beba će ga moći slobodno ostaviti, naravno pod nadzorom roditelja. MOVI može postati prijenosno, sigurno mjesto za igru vašeg djeteta!

Mogućnost postavljanja mekog madraca na dvije razine i njegovi zaobljeni kutovi, obrubljeni mekanim materijalom koji se lako čisti, čine MOVI sigurnim krevetićem koji možete koristiti i kod kuće i vani. Ima tanku strukturu, zahvaljujući kojoj izgleda vrlo lagano. Ako volite putovati, od sada će putovanja s vašom bebom biti još ugodnija! Ili možda samo tražite krevetić koji će lijepo izgledati u vašem domu?

Funkcionalnost:
-2-u-1 MOVI krevetić može se koristiti kao dječji krevetić i ograda za igru. Zahvaljujući lakom sklapanju, možete ga bez napora ponijeti sa sobom na putovanje.
– Zaseban ulaz – zahvaljujući njemu starije će dijete moći slobodno napuštati igralište dok se igra. Ulaz se lako pričvršćuje ako ne želite da vaše dijete napusti svoje igralište.
– 2 položaja visine madraca – viši položaj je namijenjen bebama koje još ne mogu promijeniti ležeći položaj. Zahvaljujući njemu, bebu je lakše staviti u krevetić. Postavite najniži položaj kada se vaše dijete počne spremati promijeniti ležeći položaj.
– Univerzalni stil – zahvaljujući prekrasnom dizajnu dječji krevetić MOVI prikladan je za većinu interijera.
– Funkcionalnost – MOVI se može koristiti i kod kuće i na terasi (ispod krova). Lagan je pa ga možete lako nositi.

Pogodnost:
– Lako se sklapa – MOVI ima jednostavan i brz sustav preklapanja. Dovoljno je samo pritisnuti gumbe na bočnim stranicama krevetića kako biste ga sklopili – u tren oka! A zahvaljujući činjenici da je MOVI lagan, lako ga možete ponijeti sa sobom na putovanje.
– Lagana konstrukcija – omogućuje jednostavno premještanje krevetića s mjesta na mjesto. Mala težina također olakšava transport krevetića. Želite li ga iz dnevnog boravka premjestiti u spavaću sobu? Ili ga možda iznijeti na terasu? Možete to učiniti bez napora!
– Jednostavan za čišćenje – MOVI je izrađen od mekog materijala koji se lako čisti. Samo ga obrišite vlažnom spužvom, a zatim suhom krpom. Dodatna pjena s donje strane također se lako čisti.
– Madrac – dječji krevetić MOVI dolazi s madracem odgovarajuće veličine.
– Torba za nošenje – MOVI je lagan i mobilan, a zahvaljujući priloženoj torbi možete ga jednostavno ponijeti sa sobom na odmor.

Sigurnost:
– Zaobljeni kutovi – obrubljeni su mekanim materijalom koji je ugodan na dodir. Zahvaljujući ovom rješenju, dobro štite dijete dok se igra u igralištu.
– Mrežica sa svake strane – zahvaljujući njoj roditelji mogu diskretno promatrati svoju bebu. Mekane su i omogućuju vam da pazite na svoje dijete dok se ono igra.
– Kopča na dnu – gornja razina madraca dodatno je pričvršćena kopčom. Zahvaljujući svim tim sigurnosnim mjerama, mališan je siguran dok spava, a krevetić stabilan u svakom položaju.
– Sustav elastičnosti – MOVI ima posebne elastike koje vam omogućuju sakrivanje labavih remena.
– MOVI dječji krevetić zadovoljava standard EN 716 za dječje krevetiće i standard EN 12227:2010 za dječje ograde.

Materijali:
– Okvir: čelik
– Noge: aluminij
– Madrac: 24 kg/m3 pjene, PE ploča
– Navlaka za madrac: pamuk

Dimenzije:
-duljina (bez nogu) 93,5 cm
– širina (bez nogu) 55,5 cm
– visina 67,5 cm

Noge:
– Razmak nogu / širina: 84,5 cm
– Razmak nogu / duljina: 121,5 cm

Unutarnja visina:
– Unutarnja visina s madracem na najnižoj razini: 61 cm
– Unutarnja visina s madracem na višoj razini: 31,5 cm

Madrac:
– širina 54 cm
– duljina 92 cm
– debljina: 2 cm

Izlaz (otvor): 68 x 27 cm

Težina: 5 Kg

Veličina pakiranja: 68 x 27 cm