Akcija!

KINDERKRAFT NJIHALJKA FINIO BIJELA

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 99,90 
Cijena: 84,92 

Nema na zalihi

KINDERKRAFT NJIHALJKA FINIO BIJELA

Opis

Moderna ljuljačka namijenjena djeci od rođenja do težine od 9 kg.
Odlično se uklapa u moderni interijer. Sjedalo i remeni izrađeni su od mekanog pliša za bebinu udobnost.

Izdržljivi okviri ljuljačke od bukovog drveta mogu se kombinirati sa stolicom Fini kako bi se stvorila ljuljačka za starije dijete.

Napomena: Fini stolica ne dolazi u setu njihaljke Finio-a.

Udoban i mekani pliš nalazi se na sjedalu i pojasevima za sigurnost djeteta. Sigurnosni pojasevi mogu se podesiti po visini. Okvir ljuljačke izrađen od čvrstog bukvinog drva, odgovara modernom interijeru. Gumena zaštita štiti pod od ogrebotina. Materijal možete oprati na 30 ° C 

Što dobivate?
Prvo – dvostruka funkcionalnost. Možete prilagoditi položaj naslona stolice u skladu s raspoloženjem vaše bebe. Možete birati između ležećeg i poluležećeg položaja. Okviri ležaljke također se mogu slobodno podešavati. Ovisno o tome hoće li se vaše dijete ljuljati ili ne, okvire možete prilagoditi ljuljanju ili stabilnom položaju.
Drugo – udobnost vašeg mališana zahvaljujući mekom i ugodnom na dodir materijalu. Možete biti sigurni da će vašem djetetu uvijek biti ugodno i ugodno. Štoviše, upotrijebljeni materijali testirani su u laboratoriju Intertek.
Treće – originalni dekor vašeg interijera. Izdržljivi okviri od bukovog drveta i skandinavski dizajn čine FINIO savršenim za vašu dnevnu ili dječju sobu.
Četvrto – funkcionalnost – FINIO možete koristiti i kada vaš mališan odraste. Samo spojite okvire ležaljke na FINIstolicu za hranjenje kako biste napravili klackalicu za stariju djecu.

  • Brand: Kinderkraft
  • Model: FINIO
  • Težina proizvoda: 3,5 kg
  • Dimenzije: širina 47 cm, duljina 73 cm
  • Materijal: drvo bukva
  • Garancija proizvođaća: 24 mjeseca