Akcija!

KINDERKRAFT NJIHALJKA FELIO 2, STONE GREY

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 65,90 
Cijena: 56,02 

KINDERKRAFT NJIHALJKA FELIO 2, STONE GREY

Opis

Ležaljka- njihaljka FELIO 2 Kinderkraft

FELIO 2 je njihaljka i ležaljka u jednom koji će rasteretiti Vaše ruke od neprestanog ljuljanja a djetetu će pomoći da se smiri. Služit će Vašem djetetu od rođenja do 9 kg. U samo nekoliko trenutaka pomoći će Vašem mališanu da se opusti, a kada dođe vrijeme za igru – bez problema možete pričvrstiti luk s plišanim igračkama koje potiču razvoj mašte i motoričke koordinacije. Mekani materijali i sigurnosni pojasevi u 3 točke sa širokom zaštitom za bedra, štite i najživahniju djecu.

FELIO 2 je ležaljka-njihaljka koja će oduševiti ne samo dijete već i roditelja. Ima upravljačku ploču pogodnu za rad koja omogućuje reprodukciju do 8 različitih melodija i umirujućih vibracija koje pomažu uspavljivati bebu. FELIO 2 dolazi u setu s mekim jastukom za novorođenče koji će Vam omogućiti korištenje ležaljke čak i za novorođenčad. Jasuk se može koristiti i zasebno. FELIO 2 pružit će Vam trenutak predaha, a dijete će imati priliku upoznati nove zvukove, teksture i vježbati koordinaciju. U kompletu se nalazi i mrežica protiv insekata koja će Vaš boravak na otvorenom učiniti ugodnijim.

Ležaljka-njihaljka
FELIO 2 je ležaljka 2 u 1. U samo nekoliko trenutaka možete pretvoriti ležaljku u njihaljku. Lagano ljuljanje omogućit će mališanu da se smiri, a Vašim rukama da se odmore od ljuljanja. FELIO 2 je opremljen odvojivim lukom s 3 igračke koje će zainteresirati mališana i podržati njegov razvoj fine motorike.

8 melodija i vibracije
Ležaljka FELIO 2 ima s prednje strane upravljačku ploču pogodnu za rad. Možete na njoj uključiti umirujuće vibracije ili jednu od 8 melodija koje će smiriti mališana te mu olakšati da zaspi ili mu jednostavno pružiti malo mira i opuštanja.

Dodatci
FELIO 2 dolazi s mekim jastukom za novorođenče, koji omogućuje novorođenčadi korištenje ležaljke. Može se koristiti i odvojeno. Osim toga, FELIO 2 ima mrežicu protiv insekata koja će zaštititi Vašeg mališana od kukaca dok se opuštate vani.

Jednostavno sklapanje
Ležaljku možete sklopiti i rasklopiti u samo nekoliko trenutaka – i to do kompaktne veličine. Zauzima vrlo malo prostora, pa ju možete lako spremiti ispod kreveta ili u ormar. Vrlo je lagana pa ju također možete ponijeti sa sobom na odmor.

Jednostavna za čišćenje
Održavanje FELIO 2 iznimno je jednostavno – navlaku možete lako skinuti i oprati u perilici rublja na 30 stupnjeva. Brzosušeći materijal omogućit će Vam brzi nastavak igre – navečer ju operete, a ujutro je ležaljka spremna za korištenje!

Dodatne informacije:
– sigurnosni pojasevi u 3 točke
– jednostavna promjena ležaljke u njihaljku
– jednostavno sklapanje u plosnati oblik
– mala težina
– 3 igračke u setu: ogledalo, šuškajuća igračka te škripava igračka
– dodaci: jastuk za novorođenče i mrežica protiv insekata
– mogućnost pranja navlake u perilici rublja

Materijali:
– okvir: čelik
– obloga: poliester

Dimenzije:
Rasklopljen: 10 x 73 x 38,5 cm
Sklopljen: 48 x 73 x 38,5 cm

Težina: 2,89 kg