Akcija!

KINDERKRAFT KREVETIĆ SOFI PLUS 4U1 SIVI

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 165,90 
Cijena: 141,02 

Nema na zalihi

KINDERKRAFT KREVETIĆ SOFI PLUS 4U1 SIVI

Opis

Kinderkraft krevetić SOFI PLUS

Ovo je SOFI PLUS – moderan dječji krevetić 4 u 1. Zahvaljujući dizajnu krevetića svaki će se mališan u njemu osjećati posebno. SOFI PLUS je vrlo lagan i sklapa se na kompaktnu veličinu za samo 5 sekundi. Osim toga, radi kao dječji krevetić, kolijevka, vrtić i putni krevetić.

Zahvaljujući mogućnosti postavljanja madraca na 2 razine, može se koristiti od prvih dana djetetovog života do oko 3. godine. Najviša razina rezervirana je za novorođene bebe – ovakvim pozicioniranjem madraca stvarate i praktičan prostor za odlaganje ispod, npr. za dječji pribor. Najniža razina stvara vrtić u kojem se beba može igrati. Ako beba počne plakati, trebate samo pomaknuti nožice za ljuljanje kako bi se dijete smirilo.

 

 

Multifunkcionalni dječji krevetić koji će trajati godinama

SOFI PLUS služit će od rođenja do oko 3. godine. U početku će to biti savršen kućni krevetić, s 2 razine postavljanja madraca i kolijevkom, a zatim – vrtić za igru i putnim krevetom. Vrtić ima praktičan ulaz za mališana koji već puže. Zahvaljujući njemu dijete može slobodno ulaziti i izlaziti iz svog igrališta – naravno, pod budnim okom roditelja.

Sklapanje za 5 sekundi

Inovativni dizajn SOFI PLUS omogućuje rasklapanje i sklapanje dječjeg krevetića za 5 sekundi, bez potrebe za korištenjem bilo kakvog alata. Sklapa se na kompaktnu veličinu, što ga čini lakim za spremanje i transport.

Savršeno za put

SOFI PLUS je dječji krevetić koji je izuzetno lagan. Zahvaljujući putnoj torbi u setu, lako ga možete ponijeti sa sobom na putovanje. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama jednostavno spakirate dječji krevetić u prtljažnik čak i malog automobila.

Beba pod kontrolom

Strane krevetića izrađene su od mreže koja pruža pogled na mališana. Zahvaljujući tome, bez obzira spava li dijete ili se igra u vrtiću – uvijek ćete ga vidjeti. Mreža će dobro funkcionirati i tijekom toplih dana, kada će se mališan igrati vani.

Madrac s navlakom

SOFI PLUS dolazi s madracem s pamučnom navlakom. Skida se i može se prati.

Materijali:
– gornji rub: aluminij
– okvir: čelik
– navlaka: pamuk
– obloga: poliester

Dimenzije:
– rasklopljen: dužina 107 cm, širina 63 cm, visina 71 cm;
– sklopljen: dužina 97 cm, širina 63 cm, visina 14 cm

Maksimalno opterećenje krevetića: 15 kg
Težina krevetića: 8,2 kg