Akcija!

KINDERKRAFT ISOFIX BAZA MINK FX

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 79,90 
Cijena: 67,92 

Nema na zalihi

KINDERKRAFT ISOFIX BAZA MINK FX

Opis

Baza MINK FX Kinderkraft

MINK FX je baza montirana na ISOFIX te nogu za stabilizaciju. Kompatibilna je s autosjedalicom MINK PRO i-Size 45-75 cm. MINK FX baza nudi brzu i jednostavnu montažu autosjedalice u automobil – bazu montirate samo jednom da biste kasnije na nju mogli montirati autosjedalicu u samo nekoliko sekundi. Dodatno, baza ima indikatore ispravne montaže: zahvaljujući tome ćete znati da je ispravno i stabilno pričvršćena u automobilu. MINK FX će Vam uštedjeti vrijeme te istovremeno povećati sigurnost prijevoza djeteta u autosjedalici

Odgovara MINK PRO i-Size
Na bazu MINK FX možete montirati autosjedalicu MINK PRO i-Size 45-75 cm (0-13 kg). Bazu se u auto montira samo jednom, a zahvaljujući indikatorima bit ćete sigurni da je MINK FX pravilno postavljena.

Montaža autosjedalice u nekoliko sekundi
Montaža autosjedalice na bazu traje samo nekoliko sekundi. Ovo je velika pogodnost za roditelje koji često koriste rješenje TRAVEL SYSTEM, odnosno mogućnost pričvršćivanja autosjedalice na okvir kolica, zahvaljujući univerzalnim adapterima – bazu montirate samo jednom, da autosjedalicu uvijek možete montirati u tren oka.

Specifikacija:
Materijal: PP