Akcija!

KINDERKRAFT ISOFIX BAZA CARE FX

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 139,90 
Cijena: 118,92 

KINDERKRAFT ISOFIX BAZA CARE FX

Opis

ISOFIX CARE FX baza – za I-CARE I-SIZE Kinderkraft autosjedalicu

Sanjate li o tome da prije svakog putovanja ne morate brinuti o pravilnoj montaži autosjedalice? Nešto što će napraviti jedan potez i gotovi ste? Zadovoljstvo nam je predstaviti bazu CARE FX, postavljenu na ISOFIX i stabilizirajuću nogu. CARE FX je baza na koju možete pričvrstiti I-CARE i-Size autosjedalicu 40-87 cm, postavljenu okrenutu suprotno od smjera vožnje (RWF).

Dovoljno je jednom montirati bazu, a zatim autosjedalicu možete montirati u automobil za samo nekoliko sekundi. Nakon postavljanja autosjedalice čut ćete karakterističan klik. Bazu sastavljate jednom, pazeći da ste to ispravno napravili – pored ISOFIX-a i stabilizirajuće noge nalaze se indikatori pravilne montaže. Kad pokažu zeleno – možete na put!

Baza ISOFIX CARE FX do fotelika I-CARE I-SIZE czarny

 

 

Brza i sigurna montaža sjedala
Baza odgovara I-CARE i-Size autosjedalici. Zahvaljujući bazi autosjedalicu možete postaviti u automobil za nekoliko sekundi.

Ispravni indikatori montaže
Indikatori se nalaze na ISOFIX sidrištima i na stabilizirajućoj nozi. Time ćete osigurati da ste CARE FX bazu ispravno instalirali (zeleno). Baza će biti dobro fiksirana, a vi više nećete morati svaki put brinuti o postavljanju sjedalice u auto.

Kliknite i gotovo!
Jamstvo pravilne ugradnje autosjedalice temeljene na CARE FX je glasan i jasan klik koji se ne može previdjeti. Ako se ne pojavi – ponovno postavite sjedalo kako biste bili sigurni. To je jamstvo sigurnosti Vašeg djeteta!

Baza ISOFIX CARE FX do fotelika I-CARE I-SIZE czarny

Materijal: čvrsta PP plastika

Dimenzije: 49×36,5×63,5cm
Težina: 4,8 kg