Akcija!

KINDERKRAFT HRANILICA IGEE SIVA

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 199,90 
Cijena: 159,92 

Nema na zalihi

KINDERKRAFT HRANILICA IGEE SIVA

Opis

IGEE je novi pogled na zajedničko druženje. Ova hranilica namijenjena je djeci od 6 mjeseci starosti. Zajedno ćete uživati u svojim prvim jelima i prvim samostalnim crtežima. A kad dijete poraste i kad postane tinejdžer, IGEE će mu poslužiti kao stolica za radni stol. IGEE ima nosivost do 110 kg – ako vam dijete želi jesti u krilu, zajedno ćete sjesti za hranilicu.

Za čitav život

IGEE možete prilagoditi ovisno o tome kako dijete raste, brinući se tako o djetetovoj kralježnici i ispravnom držanju za vrijeme sjedenja. Dizajnirana je u skladu s načelima ergonomije – podupire kralježnicu pružajući joj adekvatnu potporu i pravilno držanje. S druge strane podešavanje visine sjedalice u 4 stupnja omogućuje da se stolica savršeno prilagodi visini svakog stola i korisnika.

Idealno za čitavu obitelj

IGEE je hranilica za cijelu obitelj. Svima će biti od koristi – mališanu od 6 mjeseci starosti, tinejdžeru i roditelju. Ima nosivost do 110 kg. Po potrebi ćete moći sjesti na stolicu i uzeti bebu u krilo primjerice da slobodno nahranite bebu.

Potpora za kralježnicu

Zahvaljujući oblikovanom naslonu za leđa stolica podržava održavanje pravilnog držanja tijekom sjedenja. Pomaže u pravilnom razvoju kralježnice kod rastućeg djeteta.

Više razina regulacije

– Jednostavno podešavanje visine – sjedalo i oslonac za noge lako se mogu regulirati u 4 visine. Zahvaljujući tome možete savršeno uskladiti IGEE sa svakim stolom i visinom djeteta.
– Podesiva dubina – Podešavanje dubine u 3 stupnja omogućuje vam da prilagodite sjedalo djetetovom tijelu mijenjajući ju kako dijete raste.
– Podesivi oslonac za noge – podešavanjem oslonca za noge stolica se precizno prilagođava rastućem djetetu. Tako mu osiguravate pravilno držanje dok sjedi.

U set uključeni i praktični dodaci

Hranilica dolazi s praktičnim dodacima koji olakšavaju njeno korištenje.
– Mekani jastuk – jastuk pričvršćen za stolicu dobar je oslonac za djetetovu zadnjicu i povećava udobnost sjedenja.
– Praktičan pladanj – pladanj ima silikonsku podlogu koja ne klizi: tanjur i šalica će uvijek biti na svom mjestu. Može se prati u perilici posuđa.
– Silikonska podloga – dostupno u kompletu, ne sadrži štetne aktivne tvari (BPA Free) i može se jesti izravno s nje.
– Podesivi pojasevi – stolica je opremljena pojasevima u 5 točaka sa zaštitnom ogradicom koja će svakog mališana držati na mjestu.

Može se kombinirati s ležaljkom CALMEE

Možete dokupiti ležaljku CALMEE koja je kompatibilna s hranilicom. Zahvaljujući tome moći ćete koristiti IGEE od rođenja Vaše bebe. Kombinirajući hranilicu s CALMEEom stvorit ćete visoku ležaljku. Mališan će pratiti cijelu obitelj za stolom izgrađujući vezu među članovima obitelji.

Fantastičan dizajn

IGEE je dizajniran u Nizozemskoj. Univerzalni dizajn i izrada omogućili su da se stolica uklopi u svaki prostor.
Čvrsta i stabilna struktura
Za proizvodnju stolice korišteni su aluminij i čelik. To ga čini vrlo stabilnim.

Stolica zadovoljava standarde EN 12790 za ležaljke, EN 14988 za hranilice, EN 17191 za visoke stolice do 14. godine života, EN 12520 za stolice za odrasle i EN 71-1 za igračke (na luku s igračkama).

Specifikacije
– Konstrukcija: aluminij i čelik
– Plastični dijelovi: PP
– Podloga: silikon
– Jastuk sjedala: poliester

Dimenzije:
– Širina: 47 cm
– Duljina: 60 cm
– Visina: 82 cm

Težina:
IGEE: 7,9 kg

Namijenjeno kao:
– Hranilica za hranjenje djece: od cca. 6 mjeseci do 3 godine (15 kg)
– Stolica: 15-110 kg

Set uključuje alat koji omogućuje jednostavno preklapanje i naknadno podešavanje hranilice.