KINDERKRAFT ENOCK JASTUK/NAVLAKA ZA HRANILICU

26,90 

KINDERKRAFT ENOCK JASTUK/NAVLAKA ZA HRANILICU

Opis

Uvođenje guste hrane lijepo je vrijeme u životu svakog djeteta. Kinderkraft želi da vaše dijete postigne ovu razinu autonomije na najbolji način. Zbog toga nudimo set od dva elegantna jastučića za ENOCK stolicu za hranjenje (za sjedalo i naslon) brinući se o udobnosti tijekom obroka. Oba jastučića pružaju potporu za leđa i stražnjicu, dok pouzdano pričvršćivanje omogućuje djetetu da nesmetano promijeni držanje bez rizika od pomicanja jastučića.

Snažni šavovi i jedinstvena mekoća oduševit će vaše dijete. Osjećat će se kao mekani jastuk. Jastučići za stolice za bebe ENOCK izrađeni su od materijala koji se može lako očistiti. Dovoljno je da ih obrišete vlažnom spužvom. Na taj način možete preživjeti prve pokušaje samostalnog korištenja žlice bez brige.

Dizajn jastučića je univerzalan. Jastučići odgovaraju različitim bojama ENOCK stolice. Oblik jastučića je zaobljen i elegantan – stolica pruža mekan i neopterećen izgled.

Svojstva:
– 2 jastučića – za sjedalo i naslon. Oni pružaju odgovarajuću podršku i pomažu u održavanju ispravnog držanja tijekom obroka.
– Korisno stezanje s remenom – jake trake omogućuju da se jastučići pričvrste neupotrebljivo na stolicu. Jastučići se ne pomiču, čak i ako dijete promijeni držanje na stolici
– Mekoća – jastučići su vrlo debeli i mekani.
– Jednostavno čišćenje – materijal se može očistiti. Materijal se brzo suši.
– Elegancija – jastučići su zaobljeni  – zbog čega izgledaju lagano i ne opterećuju samu stolicu.
– Za ENOCK stolicu – samo za stolicu za hranjenje za najmlađu djecu.

Materijal: poliester, punilo: poliesterska vlakna

Dimenzije:
– podloga naslona: duljina. 32 cm x široko,21 cm x deb. 3 cm
– podložak sjedala: duljina. 38 cm x široko,21 cm x deb. 4 cm
Duljina remena: 25 x 4,5 cm
Težina: 0,2 kg

Dodatne informacije

Boja

Siva, Crno-bijela