Akcija!

KINDERKRAFT DJEČJA KOLICA PRIME 2 MINK PRO 3U1 SHADOW GREY

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 699,90 
Cijena: 594,92 

Nema na zalihi

KINDERKRAFT DJEČJA KOLICA PRIME 2 MINK PRO 3U1 SHADOW GREY

Opis

Elegantna dječja kolica za posebne zadatke
Ovo su PRIME 2 Pro – višenamjenska kolica 3 u 1 namijenjena za dijete i za roditelje. To su kolica za djecu od rođenja do 22 kg. Novorođenčad može uživati u velikoj, udobnoj košari s mekim madracem i podesivom bazom za veću udobnost u šetnji. Sportsko sjedalo je veliko i ima široke mogućnosti podešavanja naslona za leđa i noge. Može se montirati u smjeru vožnje ili suprotno od smjera vožnje. PRIME 2 PRO kolica 3 u 1 imaju amortizaciju udaraca na sva četiri kotača i u okviru. To znači da će Vašem djetetu biti udobno i na šljunčanim stazama i na neravnom terenu. Ako je potrebno, košaru možete ukloniti i ponijeti sa sobom. Uz to, tu su i univerzalni adapteri te MINK PRO autosjedalica 0–13 kg (40-75 cm) koja će Vam olakšati kratke šetnje ako Vaš mališan zaspi u autu.

Od rođenja do 22 kg
Dječja kolica PRIME 2 Pro namijenjena su djeci od rođenja do 22 kg. Imaju veliku košaru s podesivom bazom i mekim madracem koji će poslužiti mališanu do 9 kg ili do trenutka kada se beba počne samostalno okretati. Sjedalo kolica možete postaviti u smjeru ili suprotno od smjera vožnje – široki raspon prilagodbi omogućit će Vam stvaranje djetetu udobnog prostora za drijemanje.

Poboljšana apsorpcija udara
PRIME 2 Pro kolica u potpunosti su amortizirana, to znači da imaju amortizere na kotačima i u okviru. Kolica imaju velike neprobojne kotače od gume i imaju punjenje od pjene – ne samo da ih nije potrebno pumpati, već će kolica dobro funkcionirati kako na gradskim pločnicima tako i na šljunčanim stazama.

Velika nosiva košara
Košara je velika i široka sa mekanim madracem te ima mogućnost podešavanja uzglavlja- zahvaljujući tome pruža izvrsnu udobnost i većoj djeci. Osim toga, košara u PRIME 2 Pro zadovoljava standard EN 1466. Mališan je zaspao tijekom šetnje, a Vi morate se penjati uz stepenice? Nema problema – jednostavno odvojite košaru i ponesite ju sa djetetom unutra!

Autosjedalica se može pričvrstiti na okvir kolica
Univerzalni adapteri* omogućuju brzo pričvršćivanje autosjedalice od 0–13 kg (40-75 cm) na okvir dječjih kolica. Je li Vaš mališan zaspao u autu? Ne morate ga buditi – samo pričvrstite autosjedalicu na okvir kolica i krenite!

Za sve vremenske prilike
Dječja kolica PRIME 2 Pro imaju veliki vodootporan krović s UPF50+ zaštitom i sa dodatnim sjenilom- krović štiti Vaše dijete, ne samo od kiše i vjetra već i od štetnih UV zraka.

Široki raspon podešavanja
PRIME 2 Pro ima podesivu podlogu za košaru, naslon za leđa i noge u sportskom sjedalu te ručku za roditelje. To znači da kolica možete jednostavno i u potpunosti prilagoditi sebi i svom djetetu.

Dodaci:
PRIME 2 Pro dolazi s praktičnim dodacima: elegantna torba s podlogom za prematanje, kišna navlaka, mrežica protiv insekata, autosjedalica s pripadajućim adapterima***, madrac za nosiljku, pokrov za noge (za sportsko sjedalo i za košaru).
S kolicima dolazi i prostrana šoping košara ispod sjedala koja ima kapacitet od 3 kg, a također se lako zatvara pomoću patentnog zatvarača.

 

*** Adapteri koji dolaze uz set kompatibilni su sa sljedećim autosjedalicama: Kinderkraft®: MINK, Kiddy®: Evoluna I-Size 2, Evolution Pro 2, Maxi Cosi®: Mico, Mico AP, Mico NXT, Mico Max 30, Citi, Cabrio, CabrioFix, Cybex®: Aton, Aton 2, Aton Q, BeSafe®: iZi Go, iZi Go Modular, Nuna®: Pipa.

Osnovne karakteristike:
– za djecu od rođenja do 22 kg
– poboljšana apsorpcija udaraca na kotačima i okviru
– autosjedalica se može pričvrstiti na okvir kolica
– sportsko sjedalo se može montirati u smjeru vožnje ili suprotno od smjera vožnje
– dodaci uključeni u set: torba, podloga za prematanje, adapteri, pokrov za noge, navlaka za kišu, mrežica protiv insekata, madrac za nosiljku

Težina proizvoda:
– okvir sa sjedalom: 11 kg
– okvir s nosiljkom: 12 kg

Dimenzije:
– rasklopljena kolica: 100 x 59 x 106 cm
– sklopljena kolica: 87 x 59 x 49 cm
– kotači: prednji: 20 cm, stražnji: 30 cm
– roditeljska ručka: 74-108 cm