Akcija!

KINDERKRAFT BALANS BICIKL XPLOIT, GRAY

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 85,90 
Cijena: 73,02 

KINDERKRAFT BALANS BICIKL XPLOIT, GRAY

Opis

XPLOIT je bicikl za ravnotežu dizajniran za vožnju u svim uvjetima.
Savršeno razvija ravnotežu i podupire učenje balansiranja vlastitog tijela – savršen je uvod u učenje vožnje bicikla s pedalama.
Vaše će dijete također naučiti samostalnosti, a vožnja XPLOIT-a pozitivno će utjecati na izgradnju samopouzdanja na cesti.
XPLOIT je praktičan bicikl sa sklopivim, magnetskim osloncima za noge i podesivim sjedalom i upravljačem.
Ima velike PU kotače otporne na probijanje koje nije potrebno napuhavati – prikladni su za korištenje na neravnom terenu, asfaltu ili tvrdim šumskim stazama.

SPORTSKI DIZAJN

Bicikl je sportskog je dizajna, dolazi u kombinaciji s prekrasnim bojama kojeg će zavoljeti svaki mali sportaš. Bicikl će privlačiti poglede, a vaše će se dijete osjećati kao da vozi pravog sportskog trkača.

XPLOIT BICIKL ZA RAVNOTEŽU

Ovo je bicikl koji će vas pratiti u šetnjama u svim uvjetima.
XPLOIT je u prikladan je za djecu od 80 cm visine (od dvije godine) – ima podesivi upravljač i sjedalo, što znači da je lako prilagoditi bicikl visini i vještinama vašeg djeteta.Rowerek biegowy XPLOIT turkusowy

 

IZDRŽLJIV BICIKL ZA SVE UVJETE

XPLOIT bicikl za ravnotežu preživjet će sve uvjete koje iskusite tijekom šetnje.
Izrađen je od laganog, izdržljivog okvira: jednodijelni okvir je otporan na koroziju i udarce, a također ima glatku završnu obradu, što ga čini sigurnim i udobnim za vaše dijete.
Sam bicikl je lagan (okvir teži samo 1 kg).

UDOBNOST TIJEKOM VOŽNJE

XPLOIT jamči udobnost tijekom vožnje – ima mekano sjedalo zbog kojeg vaš mališan neće htjeti sići s bicikla. Upravljač ima gumene ručke koje su ugodne na dodir i sprječavaju trljanje i klizanje ručki tijekom učenja vožnje.

PO MJERI VAŠEG DJETETA

XPLOIT je bicikl za ravnotežu koji možete lako prilagoditi visini i vještinama vašeg djeteta. Mogu ga koristiti djeca od dvije godine. Okvir je nizak, što olakšava ulazak i izlazak djece od 80 cm visine.
Podesivi okretni upravljač (53,6–55,6 cm) i sjedalo (33,3–38,1) osiguravaju da je bicikl savršeno prilagođen vašem djetetu koje raste.

KOTAČI ZA SVAKI TEREN

Bicikl za ravnotežu XPLOIT ima velike (12-inčne) PU kotače koji ne zahtijevaju održavanje i otporni su na probijanje, što ih čini izdržljivijima i otpornijima na oštećenja, a istovremeno osigurava dobro prianjanje na tlo i veliku apsorpciju udaraca.
To znači da je bicikl prikladan za sve podloge – dobro će se ponašati i na asfaltu i na tvrdim šumskim stazama. A ako se vaše dijete želi voziti kod kuće, možete biti sigurni jer PU kotači neće izgrebati vaše podove.
Štoviše, opremljeni su 9ABEC sportskim ležajevima, čineći bicikl glatkijim, a vožnju ugodnijom. Tu je i ležaj na upravljaču, što olakšava učenje upravljanja biciklom.

OSLONCI ZA NOGE S MAGNETNIM ZAKLJUČAVANJEM

Oslonci za noge na biciklu jednostavni su za korištenje i iznimno su praktični: djetetu je lakše održati stabilnost tijekom vožnje, što je od velike važnosti za smanjenje broja padova i povećanje samopouzdanja tijekom vožnje bicikla.
Pozitivno utječu na udobnost vožnje – dijete se može usredotočiti na balansiranje tijela dok upravlja biciklom.

 

ZNAČAJKE:

– Okvir: Plastika
– Kotači: PU
– Ručke: TPR guma
– Sjedalo: PU+PP

DIMENZIJE:

– Kotači: 12 inča
– Raspon podešavanja upravljača: 53,6–55,6 cm
– Raspon podešavanja sjedala: 33,3–38,1 cm
– Težina: 3,3 kg
– Nosivost: 35 kg