Akcija!

KINDERKRAFT BALANS BICIKL 2WAY NEXT-ROSE PINK

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 45,90 
Cijena: 39,02 

Nema na zalihi

KINDERKRAFT BALANS BICIKL 2WAY NEXT-ROSE PINK

Opis

Za mlade bicikliste
2WAY NEXT bicikl za ravnotežu prirodno razvija osjećaj ravnoteže. Zahvaljujući niskom okviru, prikladan je za djecu od samo 80 cm! Čak i niska djeca mogu se voziti ovim biciklom. Podesivi upravljač i sjedalo znače da će 2WAY NEXT trajati Vašem mališanu od početka do vremena da prijeđe na bicikl s pedalama. Ovaj bicikl za ravnotežu također podržava motorički razvoj i osjećaj prostora, dok se Vaše dijete igra. Zbog njega će Vaše dijete zavoljeti tjelesnu aktivnost! Moderan dizajn, sportske linije i izdržljivi kotači od pjene otporne na probijanje učinit će da 2WAY NEXT brzo postane voljeni suputnik u svakoj šetnji. Bit će savršen i na kraćim i na dužim gradskim izletima.

Niski okvir
Nizak okvir olakšava penjanje na bicikl i silazak, što znači da Vaše dijete može učiti voziti na visini od samo 80 cm.

 

Izdržljivi kotači
Veliki kotači izrađeni su od pjene otporne na probijanje i na abraziju. Izvrsne su za gradske uvjete i staze u parkovima.

Zaključavanje upravljača
Blokada upravljača smanjuje rizik od nekontroliranog okretanja, što može rezultirati padom. Kontrola okretanja upravljača pomaže Vašem djetetu da nauči kako uhvatiti ravnotežu.

Podesivi upravljač
Podesivi upravljač omogućuje još bolju prilagodbu bicikla potrebama Vašeg djeteta. Upravljač možete podesiti u rasponu od 52-59 cm.

Podesivo sjedalo
Sjedalo s mekim profilom osigurava udobnost Vašem djetetu tijekom vožnje. Možete jednostavno prilagoditi visinu od 31 cm do 40 cm. Zahvaljujući tome, bicikl za ravnotežu 2WAY NEXT služit će Vašem djetetu sve dok ne bude spremno prijeći na bicikl s pedalama.

Gumene ručke
Gumene ručke na upravljaču osiguravaju siguran i čvrst stisak za male ruke. Biciklisti početnici mogu lako vježbati koordinaciju i hvatanje ravnoteže.

Rowerek biegowy 2WAY NEXT różowy

Dimenzije:
– duljina 84 x širina 36 x visina max. 59 cm
– raspon podešavanja upravljača: 52-59 cm
– raspon podešavanja sjedala (od tla): 31-40 cm
– širina upravljača: 36 cm
– promjer kotača: 28 cm

Težina: 3 kg
Za djecu: od 80 cm do 35 kg