Akcija!

KINDERKRAFT AUTOSJEDALICA MINK PRO I-SIZE S MINK FX BAZOM 0-13 KG (40-75 CM)

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 159,90 
Cijena: 135,92 

KINDERKRAFT AUTOSJEDALICA MINK PRO I-SIZE S MINK FX BAZOM 0-13 KG (40-75 CM)

Opis

MINK PRO i-Size je autosjedalica namjenjena djeci od rođenja do 13 kg. Pruža siguran prijevoz djeteta okrenutog suprotno do smjera vožnje (RWF).
Zahvaljujući MINK FX bazi montaža autosjedalice je izuzetno jednostavna – dovoljno je da postavite bazu na ISOFIX konektore te fiksirate potpornu nogu, a zatim pričvrstite autosjedalicu za nekoliko sekundi.
Bazu montirate samo jednom i više ne morate brinuti o njezinom sastavljanju.
MINK PRO i-Size dolazi s umetkom za novorođenče koji smanjuje prostor u predjelu glave i ramena za veću udobnost i sigurnost tijekom vožnje. Također ima H-GUARD SUSTAV i SPS koji pružaju učinkovitu zaštitu kralježnice i glave.

Kinderkraft MINK PRO i-size Car Seat Black

SIGURNOSNI STANDARDI

Autosjedalica MINK PRO zadovoljava najnoviji standard R129 i-Size za autosjedalice – također je testirana u vrlo rigoroznim uvjetima tijekom testova sudara, te je opremljena s dva posebna sigurnosna sustava: H-GUARD (3-slojni naslon za glavu) i SIDE PROTECT SYSTEM (pojačane stranice autosjedalice).
Omogućuje prijevoz djece isključivo u RWF položaju, tj. okrenute suprotno do smjera vožnje, što je do 5 puta sigurnije u slučaju sudara.

UMETAK ZA NOVOROĐENČE

MINK PRO i-Size s bazom MINK FX kao autosjedalica za djecu do 75 cm visine dolazi s umetkom za novorođenče od memorijske pjene u naslonu za glavu.

MONTAŽA NA ISOFIX BAZU

Montaža MINK PRO i-Size autosjedalice iznimno je jednostavna i brza. Jednom pričvrstite MINK FX bazu na ISOFIX sustav i potpornu nogu, a zatim pričvrstite autosjedalicu.
Baza ima indikatore ispravne instalacije – kada prikazuje zelenu boju baza je ispravno pričvršćena. Autosjedalicu također možete montirati bez baze pomoću sigurnosnog pojasa automobila.

Kinderkraft MINK PRO i-size Car Seat Black

PODESIVI NASLON ZA GLAVU

Naslon za glavu podesiv je u rasponu od 35 do 52 cm. Podešava se istovremeno s unutarnjim pojasevima.
Pojasevi su opremljeni mekanim zaštitinim jastučićima koji štite nježnu djetetovu kožu od ogrebotina i sprječavaju klizanje pojaseva po odjeći.

TRAVEL SYSTEM

Autosjedalica MINK PRO može se montirati na okvir kolica s pomoću univerzalnih adaptera. Jednostavno rješenje tijekom kratkih putovanja, npr. do trgovine. Zahvaljujući MINK FX bazi, demontaža autosjedalice iz automobila i njezina ponovna montaža na bazu vrlo je jednostavna, bez potrebe da svaki put pričvrstite autosjedalicu sigurnosnim pojasevima automobila.

UGODNO PUTOVANJE

Autosjedalica MINK PRO ima mekanu i na dodir ugodnu preslaku. Lako se skida te je periva na niskoj temperaturi.

Kinderkraft YOXI 4in1 Bundle Pure Black

 

 

DIMENZIJE:

Vanjska širina: 43 cm
Unutarnja visina Min: 35 cm
Unutarnja visina Max: 52 cm
Vanjska visina Min: 35.5 cm
Vanjska visina Max: 55 cm
Vanjska širina naslona za leđa: 38 cm
Težina: 8,90 kg

Dodatne informacije

Boja

Crna