Akcija!

KINDERKRAFT AUTOSJEDALICA MINK PRO I-SIZE O-13 KG (40-75 CM)

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 89,90 
Cijena: 71,92 

KINDERKRAFT AUTOSJEDALICA MINK PRO I-SIZE O-13 KG (40-75 CM)

Opis

Autosjedalica 0-13 kg (40-75 cm) MINK PRO i-Size Kinderkraft

MINK PRO je autosjedalica namjenjena djeci od rođenja do 13 kg. Pruža siguran prijevoz djeteta okrenutog suprotno do smjera vožnje (RWF), a zahvaljujući mogućnosti montaže na okvir kolica MINK PRO, radit će također kao element setova s univerzalnim adapterima. Autosjedalica MINK PRO u skladu je sa standardom R129 i-Size, testirana je u vrlo rigoroznim uvjetima tijekom testova sudara.

Autosjedalica MINK PRO ima unutarnji umetak – zagrliti će mališana, pružajući mu osjećaj bliskosti, te smanjiti udaljenost između oklopa i djetetovog tijela, što će povećati sigurnost tijekom putovanja. MINK PRO također ima dva namjenska sustava: H-GUARD SYSTEM te SPS, koji u kombinaciji s 5 puta sigurnijim RWF položajem, učinkovito štiti Vaše dijete tijekom vožnje.

6pl-kk-mink-pro-szary-regulacja-zaglowka.jpg

Najviši sigurnosni standardi
Autosjedalica MINK PRO ne samo da zadovoljava najnoviji standard R129 i-Size za autosjedalice – također je testirana u vrlo rigoroznim uvjetima tijekom testova sudara. Osim toga, omogućuje prijevoz djece isključivo u RWF položaju, tj. okrenute suprotno do smjera vožnje, što je do 5 puta sigurnije u slučaju sudara.

Bliskost i sigurnost tijekom putovanja
MINK PRO je prva autosjedalica za Vašeg mališana. Stvorena je za djecu rasta do 75 cm, ima unutarnji umetak od memory pjene za djecu do 60 cm. Umetak će zagrliti bebu i istovremeno mu pružiti osjećaj bliskosti, ali i smanjiti udaljenost između oklopa i djetetovog tijela, što utječe na sigurnost putovanja.

Sigurnosni sustavi
MINK PRO je opremljena s dva posebna sigurnosna sustava: H-GUARD (3-slojni naslon za glavu) i SIDE PROTECT SYSTEM (pojačane stranice autosjedalice). U kombinaciji s dizajnom autosjedalice MINK PRO apsorbira energiju nastalu tijekom sudara i sprječava njezin puni udar na tijelo djeteta. Osim toga, ugradnja RWF povećava sigurnost u slučaju sudara do 5 puta!

Jednostavna montaža
Autosjedalicu MINK PRO možete montirati na dva načina: pomoću auto pojasa s 3 točke ili na MINK FX bazu za ISOFIX koju možete kupiti zasebno.

Podesivi naslon za glavu
Naslon za glavu možete podešavati istovremeno s unutarnjim pojasevima. Širok raspon prilagodbe omogućuje podešavanje naslona za glavu na razini od 35-52 cm. Podesivi pojasevi imaju mekane zaštitne jastučiće, koje štite nježnu bebinu kožu od ogrebotina i sprječavaju klizanje pojaseva po odjeći.

TRAVEL SYSTEM
Autosjedalica MINK PRO odgovara većini kolica koja imaju univerzalne adaptere. Zahvaljujući njima, autosjedalicu možete jednostavno pričvrstiti na okvir kolica – što je iznimno korisno posebno tijekom kraćih putovanja i obaveza, npr. odlazak u trgovinu.

8pl-kk-mink-pro-szary-wygodne-podroze.jpg

Ugodno putovanje
Autosjedalica MINK PRO izrađena je od mekanih, ugodnih na dodir materijala. To će Vašem djetetu osigurati udobno putovanje tijekom mnogo mjeseci. Navlaka se lako skida radi čišćenja – mališan će moći putovati čisto tijekom cijelog razdoblja korištenja sjedalice.

Materijali:
– oklop: PP
– ručka za nošenje: ABS
– navlaka: poliester

Težina: 3,5 kg

Dodatne informacije

Boja

Siva