Akcija!

KINDERKRAFT ADOREE NOSILJKA, SIVA

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 60,90 
Cijena: 51,77 

Nema na zalihi

KINDERKRAFT ADOREE NOSILJKA, SIVA

Opis

NOSILJKA ADOREE  je kombinacija najboljih karakteristika mekane marame i ergonomske nosiljke. Omogućuje djetetu zauzimanje prirodnog položaja, a istodobno lako se podešava i veže. Takvo hibridno rješenje omogućit će Vam da svom mališanu pružite osjećaj bliskosti i udobnosti, a istodobno ćete se pobrinuti za njegovu i svoju kralježnicu.

Namijenjena djeci od 3 mjeseca starosti čak do 20 kg tjelesne težine. Ovisno o dobi mališana, možete odabrati jedan od tri načina vezanja, tako bi on bio u najzdravijoj poziciji za sebe. S druge strane, mogućnost nošenja starije djece na leđima omogućuje im da istražuju svijet iz sasvim druge perspektive.

– 3 načina vezanja – koji se mogu prilagoditi visini i dobi djeteta, što će mu pružiti najveći mogući komfor i pravilno držanje tijela.
– 2 načina nošenja – nosiljka omogućuje nošenje bebe na trbuhu te na leđima roditelja (odnosi se na djecu stariju od godinu dana).
– Potpora za kralježnicu – nosiljka podupire prirodno držanje djeteta. Zahvaljujući posebnoj metodi vezanja, namijenjenoj djeci između 8 i 12 mjeseci starosti, još bolje ćete se pobrinuti za kralježnicu koja se tek oblikuje.

Sigurnosni položaj djeteta

Ergonomska nosiljka ADOREE omogućuje djetetu zauzimanje sigurnog stava. Noge mališana postavljene su u prirodnom „M“ položaju a leđa zaobljena, što podupire pravilan razvoj. Ne opterećuje male kukove, smanjujući rizik od razvoja displazije.
Certificirani proizvod. Međunarodni institut za displaziju kuka (International Hip Dysplasia Institute) potvrdio je da je položaj djeteta u ADOREE nosiljci siguran, ergonomski i ispravan za zdrav razvoj djeteta.

Posebni paneli koji podupiru bebinu glavu i noge

Posebne pjene u panelu koji podupire glavu i vrat te noge djeteta pružaju dobru potporu te dodatno štite nježnu dječju kožu od ogrebotina. Mekani materijal pruža maksimalan komfor.

Udobnost bez obzira na vrijeme

Odvojiva kapuljača zaštitit će nježnu bebinu glavu i od sunca i od kiše. Adoree omotat će glavu mališana, štiteći ga u svim uvjetima.
Djetetova udobnost je na prvom mjestu
ADOREE je izrađen od prirodnih, prozračnih tkanina – pamuka te kombinacije viskoze i lana.
Njegov podesiv panel omogućuje jednostavno prilagođavanje nosiljke dobi i težini djeteta. Nosiljku možete prati u perilici rublja (program bez centrifuge) – zahvaljujući tome, mališan će uvijek putovati u savršenim uvjetima.

Udobnost za roditelja

Korištenjem ADOREE nosiljke uvijek ćete imati bebu uz sebe, a istovremeno ćete imati slobodne ruke i slobodu kretanja. Dodatna prednost nosiljke je jednostavnost korištenja. ADOREE lakše je vezati nego klasičnu maramu. Kada se mališan umori od hodanja, potreban je samo trenutak da se može odmoriti u Vašim rukama.
Pobrinuli smo se i za udobnost nošenja – duge naramenice omogućuju bilo kakvo podešavanje nosiljke i dobro raspoređuju djetetovu težinu te tako rasterećuju leđa roditelja, a podesivi pojas na kukove olakšava prilagođavanje ADOREE obliku Vašeg tijela.
Zahvaljujući posebnim elastičnim trakama za pojaseve, dodatno ćete povećati udobnost pričvršćivanjem labavog materijala – ništa Vam neće smetati tijekom šetnji.
Nosiljka je kompaktna – nakon sklapanja lako stane u torbicu ili ruksak.

SPECIFIKACIJA:
Nosiljka zadovoljava standard CEN TR 16512:2015 za nosiljke.
Materijal: pamuk (leđa), viskoza i lan (naramenice)

Dimenzije:
– dužina: 50 cm,
– širina: 38 cm,
– dužina pojasa na kukove, od tkanine: 68,5 cm
– opseg podešavanja pojasa na kukove: 68,5-164 cm
– dužina naramenica: 188 cm

Težina: 0,58 kg