Akcija!

JOIE KIŠOBRAN KOLICA TOURIST

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 199,90 
Cijena: 169,92 

JOIE KIŠOBRAN KOLICA TOURIST

Opis

Joie Tourist dječja kolica dizajnirana su za jednostavno slaganje i putovanje te su pogodna za djecu od rođenja.Joie tourist in black in it’s four modes.

Joie Tourist dječja kolica pogodna su od rođenja uz sjedalo koje se naginje. Glavna odlika ovih kolica je što se lako, gotovo automatski, preklapaju i spremaju te time štede prostor u vašem domu ili automobilu.

Uz kolica dolazi i pojas za rame i torba za transport, a vaše dijete od sunca štiti veliki krov UPF50+ sa vizirom. Prostrana košara za stvari pomoći će vam sa prenošenjem dječijih stvari, ali i shoppingom. Naslon je moguće podesiti na više nagiba, a konstrukcija je obložena tkaninom koja se može skinuti.

Joie tourist in black being held at an angle.

Osim toga Joie je pazio i na neke bitne detalje, Sweet Stride™ tehnologija lagano rotirajučih prednjih kotača i ShoeSaver™ kočnica sačuvati će vaše cipele i načiniti guranje ugodnijim, a SoftTouch™ zaštitni pojas sa 5 točaka vezivanja učiniti će vožnju sigurnijom. Uz sve to ova dječja kolica teže manje od 6kg i dolaze uz dvije godine garancije.

Težina: 5,92 kg
Veličina: D 83,1 x Š 47,1 x V 106 cm
Sklopnjena veličina: D 48 x Š 23,5 x V 59 cm
Upotreba proizvoda: Do 15 kg

Joie tourist in black reclined.

Karakteristike

Boja: Siva
Varijanta Proizvoda: 6
Naziv varijante proizvoda: Pebble, Shale
Tip proizvoda: Kišobran kolica
Nosivost: 15 kg
Smjer sjedala: Prema naprijed
Dimenzije: D 83.1 x V 106 x Š 47.1 cm

 

Dodatne informacije

Boja

Pebble 42967, Shale 42968