JOIE HRANILICA 6U1 MULTIPLY PORTRAIT 33811

199,90 

Nema na zalihi

JOIE HRANILICA 6U1 MULTIPLY PORTRAIT 33811

Opis

Joie Multiply je proizvod koji je namijenjen djeci od 6 mjeseci do 6 godina i zasigurno će zadovoljiti malog korisnika – svestran je u upotrebi i funkcionalan, stoga će se savršeno nositi sa zahtjevima suvremenih roditelja.

Hranilica sa 6 načina rada uključuje: visoku stolicu za bebe, tradicionalnu visoku stolicu, booster, prijenosni booster, stolicu za veću djecu i kao stol za igranje.

Kompaktna veličina nakon sklapanja znači da stolica ne zauzima puno prostora u stanu, što uvelike olakšava njezino spremanje.

6 multiply highchairs showing reclining, sitting, booster with tray on char, booster without tray on chair, booster on highchair legs, and toddler seat with sitting tray.

Podešavanje visine

Podešavanje visine u 5 koraka omogućit će vam da stolicu prilagodite stolovima različitih visina.

Child sitting child in grey booster seat that is part of the multiply highchair on a white chair.

Veliki pladanj

Pladanj je prostran, ima intuitivno otpuštanje jednom rukom, te mogućnost podešavanja u tri položaja. Pladanj je opremljen dodatnim zaštitnim slojem koji se nakon rastavljanja može staviti u perilicu posuđa. Ako vam nije potreban, možete ga staviti na za to predviđeno mjesto na naslonu stolice

Podesivi naslon za leđa i noge

I naslon za leđa i noge mogu se namjestiti u čak 3 položaja, što će osigurati udobnost i položaj primjeren zadanoj visini i dobi djeteta.

Udobnost

Multiply je opremljen mekanim umetkom za bebe koji se može izvaditi i umetkom za sjedalo koji se može izvaditi, što će osigurati visoku udobnost od samog početka korištenja stolice. Umetci se lako čiste, tako da je potreban samo trenutak da stolica izgleda kao nova.

A close-up image of multiply highchair seat with a bear pattern seat and grey harness.

 

Sklapanje

U sklopljenom stanju, Multiply je vrlo kompaktan, te će zauzimati malo prostora. Stolica stoji sama, čak i kada je sklopljena. Osim toga, ima integrirane plastične kotače, što dodatno olakšava njegovu prenosivost.

Karakteristike:

Težina: 12,2 kg

Dimenzije: 82,5 x 64,8 x 107,3 ​​cm

Sklopljene dimenzije: 35,5 x 64,8 x 106,8 cm

Sudbina: Od 6 mjeseci do cca 6 godina starosti

Maksimalna težina djeteta: 27 kg