JOIE AUTOSJEDALICA TRAVER

149,90 

JOIE AUTOSJEDALICA TRAVER

Opis

Joie Traver je autosjedalica okrenuta prema naprijed, prikladna za djecu u dobnoj skupini od 15 do 36 kg. Sjedalica je na ADAC testovima dobila ocjenu “dobro”, a na OAMTC i TCS testovima 4 zvjezdice, zahvaljujući čemu njena sigurnost ne ostavlja nikakve sumnje.

Sjedalica se montira pomoću Isofix konektora i sigurnosnih pojaseva u 3 točke u automobilu – ovako montirana sjedalica osigurava stabilan položaj.

Traver je vrlo praktičan i udoban, zahvaljujući podesivom naslonu za glavu i upotrebi memorijske pjene, služit će godinama, pružajući istu razinu udobnosti.

Joie Traver Shield autosedačka 9-36 kg Coal | BRENDON.

Sigurnost

Sigurnost autosjedalice potvrđena je dobrim rezultatom na ADAC testovima i 4 zvjezdice na OAMTC i TCS testovima. Traver je opremljen dodatnom bočnom zaštitom koja štiti nježno djetetovo tijelo od ozljeda. Guard Surround Safety ploče pružaju još jedan oblik zaštite zahvaljujući dodatnom sloju bočne zaštite.

Udobnost

Traver je izrađen od prozračnih, prozračnih materijala i memorijske pjene zahvaljujući čemu je njegovo korištenje izuzetno ugodno, bez obzira na dob djeteta. Dodatnu udobnost i sigurnost pružaju mekani podstavljeni nasloni za ruke. Navlake se mogu skinuti i prati – lako ih je održavati čistima.

Joie Traver isofix — купить в Москве

Podešavanje naslona za glavu

Naslon za glavu s mogućnošću podešavanja u 7 stupnjeva jamči savršenu prilagodbu trenutnoj visini mališana. Traver raste s djetetom, bit će nezamjenjiv suputnik na svakom putovanju u različitim fazama njegovog razvoja.

AutoAdjust

Sustav AutoAdjust omogućuje podešavanje dubine sjedala u do 3 položaja. Sjedalo je prostrano i udobno, zahvaljujući čemu osigurava udobnost i putovanje u zdravom, ergonomskom položaju.

Montaža

Sjedalica se montira pomoću Isofix konektora i sigurnosnog pojasa u 3 točke u automobilu – pravilno postavljena sjedalica osigurava sigurnost i udobnost tijekom svakog putovanja!

Karakteristike

Više informacija
Boja Crna
Grupa autosjedalice Grupa 2, 3 (15-36 kg)
Montiranje u autu Isosafe
Smjer sjedala Prema naprijed
Dimenzije D 85.4 x Š 55.5 x V 40.9 cm

 

 

Dodatne informacije

Boja

Coal 25496