Akcija!

JOIE AUTOSJEDALICA I-PLENTI

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 249,90 
Cijena: 212,42 

JOIE AUTOSJEDALICA I-PLENTI

Opis

Joie i-Plenti™ zadovoljava najviše sigurnosne standarde R129 s testiranjem bočnog sudara i ima praktične značajke koje su jednostavne za korištenje svaki dan i kroz svaki nalet rasta.

same note as i-Jemini, start with

Najsigurnija i najdugotrajnija

I-Plenti autosjedalica prepuna je vrhunskih sigurnosnih značajki i luksuznih detalja te je cjenovno najpristupačnija autosjedalica s pojasom u 5 točaka i s i-Size certifikatom. Jedina sjedalica koju će vaše dijete trebati od 15 mjeseci do 12 godina starosti, zadovoljava najviši sigurnosni standard R129 i opremljena je našim najluksuznijim stilom, tako da se možete pridržavati svog proračuna bez ugrožavanja sigurnosti ili stila.

Pojas u 5 točaka

Pojas s pričvršćenjem u 5 točaka odgovara djeci sve do 19,5 kg ili 105 cm (oko 4,5 godine!), raspoređujući silu na njihove najjače dijelove tijela i uklanjajući rizik od izbacivanja tijekom sudara. Savršeno za djecu koja nisu spremna pravilno se voziti samo sa sigurnosnim pojasom, pojas za produženu upotrebu drži ih sigurno postavljenim tijekom cijele vožnje automobilom, čak i ako se vrckaju ili spavaju.

Closeup on a gray Joie I-Plenti car seat harness.

Auto Adjust™ bočne ploče

Vaše dijete koje raste neće se osjećati zgnječenim dok dostigne nove visine: AutoAdjust™ bočna krila automatski se šire kada podignete naslon za glavu, dajući vašem malom suvozaču više prostora za ramena da mu bude udobno u autosjedalici.

Umetak za donji dio tijela

Vaše dijete može prijeći ravno iz svoje manje autosjedalice u i-Plenti sa 15 mjeseci, zahvaljujući plišanom umetku u donjem dijelu tijela koji osigurava udobno i sigurno pristajanje čak i za manje putnike. Jednostavno uklonite umetak i prilagodite naslon za glavu kako vaše dijete raste kako bi moglo uživati u ispravnoj i udobnoj vožnji sve od malog djeteta do velikog djeteta.

Sjedalo s nagibom

Deluxe naslonjač s 3 položaja može smjestiti dijete koje želi promatrati prizore, nasloniti se da odrijema ili ispružiti noge. Bez potrebe za ponovnim postavljanjem, roditelji mogu brzo fino podesiti naslon za prilagođenu udobnost u pokretu.

Dodatna zaštita od bočnog sudara

Sjedalica vašeg djeteta sigurna je iznutra prema van s 5 slojeva zaštite od bočnog sudara koji zadovoljavaju najviše sigurnosne standarde R129. Pojačana čelična školjka postavlja ultra čvrst temelj, dok vrhunski TriProtect naslon za glavu ima 3 sloja pjene za smanjenje udarca i sloj Intelli-Fit™ memorijske pjene koja apsorbira silu kako bi zaštitila još uvijek krhke glave i vratove . Kao dodatna zaštita, Guard Surround Safety™ kapsule spojene su s obje strane naslona za glavu kako bi apsorbirale udarac tijekom sudara.Side view of a gray Joie I-Plenti car seat with a cutout indicating the steel reinforced shell.

Instalacija i korištenje

  • Licem prema naprijed od 76 cm -150 cm (15 mjeseci do približno 12 godina) i pretvara se iz dječje sjedalice s pojasom u booster sjedalicu s visokim naslonom.
  • Može se koristiti s pojasom u 5 točaka od 76 cm- 105 cm ili 19,5 kg (15 mjeseci do cca. 4,5 godina).
  • Top tether i ISOFIX su potrebni za postavljanje sjedala kada je pojas u 5 točaka u upotrebi.
  • Koristi se sa sigurnosnim pojasom od 100cm-150cm (cca. 3,5 do 12 godina)
  • ISOFIX konektori omogućuju jednostavnu i sigurnu instalaciju, a obojeni su indikatori pružaju vizualnu indikaciju da je sjedalo ispravno spojeno.
  • Težina: 13,00 kg (Težina ne uključuje umetak)
  • Veličina: D 53-58 x Š 47-58 x V 63-80 cm
  • Kut sjedala najviše nagnut: najniži naslon za glavu D 57,6 x Š 46,5 x V 62,8 cm
  • Najviše nagnuti kut sjedala: najviši naslon za glavu D 57,6 x Š 51 x V 79 cm
  • Testiranje: ECE R129/03 i i-Size certifikat

Karakteristike:

Dob djeteta: 0 mj+
Boja: Siva
Tip proizvoda: Autosjedalica Grupa 2, 3 (15-36 kg)
Grupa autosjedalice: Grupa 2, 3 (15-36 kg)
Montiranje u autu: Isofix i pojas
Smjer sjedala: Prema naprijed
Dimenzije: D 53-58 x Š 47-58 x V 63-80 cm

 

 

Dodatne informacije

Boja

Oyster 36668