ICANDY PEACH 7 DJEČJA KOLICA 2U1,COCO COMPLETE BUNDLE

1.399,00 

Nema na zalihi

ICANDY PEACH 7 DJEČJA KOLICA 2U1,COCO COMPLETE BUNDLE

Opis

Vrhunska dječja kolica za one koji prvi puta postaju roditelji.
Svjetski poznat britanski luksuz iCandy kolica u svojoj sedmoj generaciji Peach modela.

iCandy-Peach-7_Coco-4.jpg

Uključeni svi dodaci
U osnovni paket uz kolica uključen je i pripadajući dizajnerski ruksak/torba za pelene, Duo Pod (zimska vreća i obloga sjedišta), kišna navlaka, zaštita od sunca sa SPF50+ zaštitnim faktorom i mrežica za komarce, adapteri za povisivanje, adapteri za autosjedalicu, stezaljka za suncobran/držač za bočicu, držač za bočicu i te suncobran.

Kompletan putni sustav
Savršen putni sustav koji će zadovoljiti sve potrebe roditelja – prikladna za djecu od rođenja do 25 kg (15 kg na adapterima za povisivanje) jer dolazi kao 2u1 paket – s košarom za novorođenče te sjedećim dijelom. Dodatno, s uključenim adapterima za autosjedalicu u paketu, kompatibilna dječja autosjedalica može se pričvrstiti na podvozje kolica u samo par sekundi čime se dobivaju 3u1 kolica koja omogućavaju lakoću i uživanje u putovanjima, ne samo kolicima već i automobilom.

Jednostavnost nadogradnje “Single to Double”
iCandy Peach 7 lako se može pretvoriti u kolica za blizance ili za dvoje djece različite dobi pomoću inovativnih iCandy adaptera – savršeno jednostavno za rastuću obitelj. Uz jednostavnost i lakoću prilagodbe, dizajn iCandy kolica i u opciji za dvoje djece ili za blizance i dalje ostaje bez kompromisa.