iCandy Peach 7 Biscotti 2u1 kolica, Complete bundle

1.399,00 

Dostupno uz narudžbu

iCandy Peach 7 Biscotti 2u1 kolica, Complete bundle

Opis

Vrhunska dječja kolica za one koji prvi puta postaju roditelji.
Svjetski poznat britanski luksuz iCandy kolica u svojoj sedmoj generaciji Peach modela.
Sofisticiani dizajn, pomno birani materijali i tkanine te funkcionalnost bez premca satkano u jednim dječjim kolicima u elegantnoj zlatnoj liniji – iCandy Peach 7 Biscotti on Blonde Complete Bundle.

Peach 7 Pram - Biscotti – iCandy Australia

U paketu uključeno:

 • kolica (podvozje) s integriranim podestom za starije dijete (Ride-on board)
 • materijal za košaru za novorođenče
 • materijal za sjedeći dio
 • okvir za košaru za novorođenče/sjedeći dio
 • produljivi krović sa SPF 50+ zaštitnim faktorom
 • adapteri za autosjedalicu
 • adapteri za povisivanje
 • kišna navlaka
 • torba/ruksak za pelene
 • zimska vreća i obloga sjedišta
 • univerzalno sjenilo za sunce i mrežica protiv komaraca
 • stezaljka za suncobran ili držač za bočicu
 • držač za bočicu
 • suncobran

Od rođenja do 25 kg.

Moguća nadogradnja za dvoje djece ili za blizance.

Garancija 5 godina.

iCandy Peach 7 | Biscotti Pushchair + Carrycot + Accessories – Bundle Baby

Uključeni svi dodaci

U osnovni paket uz kolica uključen je i pripadajući dizajnerski ruksak/torba za pelene, Duo Pod (zimska vreća i obloga sjedišta), kišna navlaka, zaštita od sunca sa SPF50+ zaštitnim faktorom i mrežica za komarce, adapteri za povisivanje, adapteri za autosjedalicu, stezaljka za suncobran/držač za bočicu, držač za bočicu i te suncobran.

Kompletan putni sustav

Savršen putni sustav koji će zadovoljiti sve potrebe roditelja – prikladna za djecu od rođenja do 25 kg (15 kg na adapterima za povisivanje) jer dolazi kao 2u1 paket – s košarom za novorođenče te sjedećim dijelom. Dodatno, s uključenim adapterima za autosjedalicu u paketu, kompatibilna dječja autosjedalica može se pričvrstiti na podvozje kolica u samo par sekundi čime se dobivaju 3u1 kolica koja omogućavaju lakoću i uživanje u putovanjima, ne samo kolicima već i automobilom.

Jednostavnost nadogradnje “Single to Double”

iCandy Peach 7 lako se može pretvoriti u kolica za blizance ili za dvoje djece različite dobi pomoću inovativnih iCandy adaptera – savršeno jednostavno za rastuću obitelj. Uz jednostavnost i lakoću prilagodbe, dizajn iCandy kolica i u opciji za dvoje djece ili za blizance i dalje ostaje bez kompromisa.

Podesivi naslon za glavu

Podesivi naslon za glavu i naramenice pojasa jednostavna su i iznimno olakšavajuća značajka, a istovremeno zadržavaju najvažniju potporu za Vaše dijete. Novi lako podesivi “Pop-Up” pojas prati visinu Vašeg djeteta, a pomiče se brzo i lako samo jednom rukom – zbogom provlačenju pojaseva i kompliciranom namještanju naramenica, sada s pokretnom potporom za glavu koja osigurava vrhunsku udobnost.

Dizajnerske tkanine

Elegantna estetika iCandy modela kolica nadilazi zahtjeve modernih roditelja koji su u stilu i trendu. Kolica krase luksuzne suvremene tkanine s reljefnim mekanim uzorkom. Plišani materijal nadopunjen je kvalitetnim i čvrstim podvozjem crne boje i sjajne završne obrade.

Ride-on Board

Integrirani Ride-On Board nudi besprijekorno rješenje za obitelj s novom bebom i malim djetetom koje hoda, ali još uvijek treba pomoć. Protuklizna platforma nosivosti do 20 kg savršeno je praktično rješenje za male umorne nožice, bez potrebe za dodatnim glomaznim dodatcima .

Potpuno prilagodljiv

Naslon sjedala koji se jednom rukom lak može promijeniti u četiri položaja te podesivi naslon za noge omogućuju vrhunsku udobnost djetetovom iskustvu vožnje.

Pip-Zip torba

Sedma generacija iCandy Peach kolica donosi nam još jedan iznimno praktični detalj: torba na stražnjoj strani sjedećeg dijela potpuno se može odvojiti. Dolazi uz dva praktična otvora s patentnim zatvaračima, ručkom za nošenje u ruci te u stražnjem džepiću skrivenim naramenicama koje ovu torbu pretvaraju u ultra praktični kompaktni mini ruksak za nošenje na leđima, idealno za svakodnevne šetnje i putovanja s Vašim djetetom.Genijalna ‘Pip-Zip’ torba savršeno je mjesto za spremanje svakodnevnih bitnih sitnica dok ste u pokretu (mobitel, ključevi, novčanik…). Izvrsna sigurnosna značajka za situacije kada se dječja kolica moraju parkirati, ‘Pip-Zip’ torba jednostavno se može zatvoriti i uzeti sa sobom, što znači da svoje dragocjene stvari uvijek možete držati pri ruci (ili na leđima kao mini ruksak kako bi ruke bile slobodne).

Sigurno spavanje – bez potrebe za putnim krevetićem!

Prostrana košara za novorođenče obložena je mekanim luksuznim materijalom te je pogodna za cjelonoćno spavanje – zaboravite na nošenje putnog krevetića na izlete, more ili kod bake. Košara za novorođenče savršeno je rješenje!

Ruksak/torba za pelene

U paketu dolazi i moderan, izrazito funkcionalan minimalistički ruksak, istog stila i dizajna kao kolica. Uniseks ruksak osim brojnih uvijek potrebnih džepova, uključuje i podlogu za prematanje te termo držač za bočicu kako bi sadržaj u bočici duže ostao hladan ili topao.

Blizina i zajedništvo, udobnost i praktičnost

iCandy Peach 7 modeli nude mogućnost pozicioniranja košare za novorođenče i sjedećeg dijela u oba smjera – okrenutim prema roditelju ili okrenutim prema svijetu, kao i opciju dodavanja adaptera za povisivanje za još bolju interakciju.
Postavljanjem adaptera za povisivanje u smjeru prema roditelju u kombinaciji s košarom za novorođenče, Vaša beba bit će Vam još bliže u Vašim šetnjama. Postavljanjem adaptera za povisivanje u smjeru od roditelja, stvara se dodatan prostor između roditelja i košare/sjedećeg dijela – idealan za starije dijete za vožnju na Ride-On Board sustavu.U kombinaciji sa sjedećim dijelom okrenutim od roditelja te adapterima također postavljenima od roditelja prema van, djetetu je omogućen pristup blagavaonskom stolu – uživajte u obiteljskim trenutcima u restoranu, kod bake ili kod kuće bez dodatnih glomaznih hranilica – samo primaknite kolica do stola.

Duo Pod – zimska vreća i obloga sjedišta, 2u1

Inovativna iCandy zimska vreća koja jednostavnim otkopčavanjm postaje obloga sjedišta, prati stil i dizajn materijala iCandy kolica. Dolazi u paketu s kolicima te spašava roditelje od dodatne kupnje mnogobrojnih dodataka.

Jednostavno i ultra korisno

Produljivi vodootporni krović s velikim mrežastim otvorom za ventilaciju i SPF 50+ zaštitom od sunca.
Ultra glatka vožnja uz neprobušive kotače od PU pjene s dodatnim središnjim izbočenjem radi smanjenog trošenja materijala.
Jednostavno sklapanje jednom rukom, s automatskim zaključavanjem kolica.
Kad se sklope, kolica su kompaktna i samostojeća, a dolaze uz remen za jednostavnije nošenje.
Prostrana donja košara zapremnine 44L koja podržava težinu do 10 kg, uz integrirani otvor za istjecanje tekućine.
Produljiva ručka za upravljanje kolicima visine 95 – 105 cm – idealno za sve roditelje, a pogotove visoke!

Jamstvo: 5 godina.

Peach 7 Pram - Biscotti – iCandy Australia

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:

Dimenzije sjedećeg dijela (cm): 88 x 36 x 23 (dužina/širina/visina)
Dimenzije košare (cm): 88 x 36 x 21 (dužina/širina/visina)
Dimenzije sklopljenih kolica – bez kotača (cm): 70 x 54 x 28 (dužina/širina/visina)
Dimenzije sklopljenih kolica – s kotačima (cm): 70 x 61 x 29 (dužina/širina/visina)
Visine ručke za upravljanje (cm): 95 do 105
Košara (L/kg): 44 / 10
Ukupna težina kolica: 12.5 kg
Maksimalno opterećenje sjedećeg dijela: 25 kg bez povisivača, 15 kg na povisivačima
Maksimalno opterećenje sjedećeg dijela za blizance ili dvoje djece različite dobi: 15kg

Napomena: iCandy kolica dostupna su samo po narudžbi.