Akcija!

HRANILICA KINDERKRAFT LIVY WOOD CALMEE 4U1 SIVA

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 269,90 
Cijena: 229,42 

Nema na zalihi

HRANILICA KINDERKRAFT LIVY WOOD CALMEE 4U1 SIVA

Opis

Hranilica za djecu 4 u 1 LIVY Kinderkraft

Hranilica za djecu LIVY pratit će Vaše dijete u svakoj fazi života. Ima čak 4 funkcije: to je visoka ležaljka, originalna hranilica za djecu te stolica za predškolca i odraslu osobu u jednoj – čak do 110 kg mogućeg opterećenja! Podržava razvoj djeteta od prvih trenutaka kod kuće u ležaljci, kroz pokušaje samostalnog jela u hranilici, čak do razvijanja strasti za prvim radnim stolom.
Za inovativni dizajn LIVY zaslužni su nizozemski dizajneri – Bas Otten i Camille de Vrede. Zajedno su spojili najnovije trendove uređenja interijera s promišljenim funkcionalnim rješenjima i principima ergonomije. Zahvaljujući kombinaciji ovih značajki, hranilica neće biti samo odlična potpora rastućoj kralježnici Vašeg djeteta, ali i unikatan namještaj te sastavni dio kućnog krajolika dugi niz godina.

Prednosti
Funkcionalnost:
– Višenamjenska hranilica 4 u 1 – funkcija visoke ležaljke, hranilice, stolice s ogradicom te stolice za tinejdžera ili roditelja.
– Stolica za cijelu obitelj – LIVY poslužit će djetetu od rođenja čak do 110 kg težine tjela. Mališanu je potrebna pomoć u crtanju? Bez problema možete sjesti na stolici s djetetom u krilu.
– Visoka njihaljka od rođenja – ležaljka se može koristiti zajedno sa hranilicom ili sama. Zahvaljujući visećim igračkama mališan će vježbati fine motoričke sposobnosti.
– Jednostavno podešavanje sjedala – podešavanje visine u 4 točaka omogućuje djetetu da jede ili se igra za stolovima ili kuhinjskim otocima različitih visina.
– Podesivi oslonac za noge – hranilicu možete precizno prilagoditi rastućem djetetu, podržavajući mališana da zauzima ispravan položaj tijela.
– Minimalistički nizozemski dizajn – LIVY su kreirali nizozemski dizajneri (Bas Otten te Camille de Vrede), kombinirajući najnovije trendove interijera s ergonomijom i svestranošću.

Udobnost:
– Podesiva dubina – sjedalo se može podesiti u 3 točaka, prilagođavajući dubinu rastućem djetetu i njegovoj trenutnoj težini.
– Potpora za kralježnicu – briga o pravilnom držanju tijela mališana iznimno je važna. Stoga ergonomski dizajn LIVY od rođenja podržava rastuću kralježnicu djeteta.
– Mekani jastuk – mekan, izrađen od materijala koji se jednostavno čisti. Pruža izvrsnu potporu bebinoj guzici, povećavajući udobnost sjedenja.
– Praktičan pladanj – veliki pladanj ima uklonjivu silikonsku podlogu, pogodnu za pranje u perilici suđa. Protuklizna je: sprječava pomicanje tanjura tijekom jela.

Sigurnost:
– Sigurnosni pojasevi s 5 točaka – pojasevi s čvrstom kopčom zadržat će i najživahnog mališana na mjestu, jamčeći njegovu sigurnost.
– Robusna konstrukcija – zahvaljujući aluminiju i čeliku, struktura je čvrsta i stabilna. Duguljaste noge jamče sigurnost mališana, a hranilici: dugovječnost.
– Sigurna za jedenje obroka – silikonski pladanj siguran je u dodiru s hranom. Možete jesti izravno iz njega. Ne sadrži Bisfenol A i štetne aktivne tvari.
– Standardi – zadovoljava standarde EN 12790 za ležaljke, EN 14988 za hranilice, EN 17191 za stolice do 14 godina, EN 12520 za stolice za odrasle te EN 71-1 za igračke (na luku s igračkama).

Izvedba:
Materijali:
– Drveni elementi: hrastovo drvo
– Konstrukcija: aluminij i čelik
– Elementi od plastike: PP
– Prostirka: silikon
– Jastuk sjedala: poliester

Dimenzije:
– Širina: 47 cm
– Dužina: 60 cm
– Visina: 82 cm

Težina:
LIVY oak wood: 7,75 kg
LIVY oak wood s ležaljkom: 10,15 kg

Namjena:
– Stolica s ležaljkom: 0-9 kg
– Hranilica za djecu: od otprilike 6 mjeseci starosti do 3 godine (15kg)
– Stolica: 15-110 kg

Set uključuje alat koji omogućuje jednostavno sklapanje te naknadno podešavanje hranilice.