Akcija!

HRANILICA KINDERKRAFT LIVY 3U1

152,92 192,02 

HRANILICA KINDERKRAFT LIVY 3U1

Opis

Kinderkraft LIVY hranilica 3u1

Upoznaj LIVY višenamjenska 3u1 hranilica koja će pratiti vaše dijete od prvih pokušaja samostalnog jela pa sve do izrade zadaće i otkrivanja svojih hobija. LIVY je inovativna kombinacija ergonomskih rješenja s modernim dizajnom za što su zaslužni nizozemski dizajneri Bas Otten i Camille de Vrede. Hranilica je podesiva po dubini a oblikovani naslon podupire ispravno držanje tijekom sjedenja. Izvrsna je podrška djetetovoj kralježnici. Zahvaljujući podešavanju visine dijete će moći sudjelovati u vašoj obiteljskoj svakodnevici za kuhinjskim stolom.

LIVY je komad namještaja za cijeli život. Čim vaša beba preraste hranilicu u samo nekoliko poteza možete ga pretvoriti u stolicu za starije dijete.
Možete kupiti Calmee ležaljku i spojiti je s hranilicom te napraviti visoku ležaljku.

Funkcionalnost:
– Hranilica, visoka stolica, stolica za starije dijete i stolica za tinejdžera ili čak roditelja.
– LIVY će služiti djeci od 6. mjeseci života do težine 110 kg.
– Jednostavno podešavanje – sjedalo se može postaviti na 4 visine. Dijete će se moći igrati ili stvarati svoje prve kreativne projekte bilo gdje.
– Podesivi oslonac za noge – zahvaljujući podešavanju oslonca za stopala, mališan će imati priliku da zauzme pravilno, zdravo držanje kralježnice tijekom jela i igre.
– Minimalistički dizajn – styling ravno iz Nizozemske! Dizajneri Bas Otten i Camille de Vrede kombinirali su najnovije trendove interijera s ergonomijom.

Pogodnosti:
– Potpora za kralježnicu – LIVY brine o bebinoj kralježnici koja raste u svakoj fazi njegova života, bez obzira na to što dijete radilo.
– Mekani jastuk – povećava udobnost sjedenja, a ujedno pruža i dobar oslonac djetetovoj stražnjici.
– Praktičan pladanj – pladanj je velik i širok. Ima protukliznu podlogu koja se može prati u perilici posuđa. Također sprječava pomicanje tanjura tijekom jela.

Sigurnost:
– Pojas u 5 točaka – podesivi pojas s kopčom učinit će sigurnim čak i neposlušnog i pokretnog mališana tijekom njegovog veselja u stolici.
– Izdržljiva konstrukcija – kombinacija čelika i aluminija daje strukturi stabilnost i čvrstoću. Širok razmak nogu sprječava ljuljanje stolice.
– Sigurno jelo – silikonski pladanj je potpuno siguran (BPA FREE) – možete s njega izravno jesti i prati ga u perilici posuđa.

Zadovoljava standarde EN 12790 za ležaljke, EN 14988 za hranilice, EN 17191 za sjedalice do 14 godina i EN 12520 za stolice za odrasle.

Materijali:
– Drveni dijelovi: hrastovo drvo
– Konstrukcija: aluminij i čelik
– Plastični dijelovi: PP
– Podloga: silikon
– Jastuk sjedala: poliester

Dimenzije:
– Širina: 55 cm
– Duljina: 64 cm
– Visina: 81 cm

Tehnički podaci:
Težina hranilice: 7,75 kg
Hranilica za djecu: od oko 6 mjeseci do 3 godine (15 kg)
Stolica: 15-110 kg
Nosivost do 110 kg.

Set uključuje alat koji omogućuje jednostavno preklapanje i naknadno podešavanje stolice.

Dodatne informacije

Boja

Wood, Aster Pink, Olive Green