Akcija!

HAXE TOPLOMJER KFT-03

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 7,83 
Cijena: 6,66 

HAXE TOPLOMJER KFT-03

Opis

DIGITALNI TERMOMETAR

MODEL: HAXE KFT-03

VODOOTPORAN
Termometar KFT-03 je vodootporan, možete ga prati u toploj vodi sa sapunom ili dezinficirati alkoholom. Time se osigurava higijena i smanjuje rizik od prijenosa patogena između korisnika. Priloženo plastično kućište štiti termometar od prašine i oštećenja tijekom skladištenja i transporta. Osim toga, zbog male veličine stane čak i u najmanju kozmetičku torbicu.

FLEKSIBILNI VRH
Flexi (mekani) vrh omogućuje mjerenje temperature u anusu, u pazuhu i u ustima. Termometar je izrađen od sigurnih, nealergijskih materijala koji ne osjećaju hladnoću tijekom mjerenja, što to u termometrima s metalnim vrhom ili staklenim termometrima može biti neugodno, osobito tijekom rektalnog mjerenja u djece.

BRZO
Elektronski termometar KFT-03 savršen je za najmlađe. Brzo mjerenje od 20 sekundi omogućuje vam mjerenje čak i najnestrpljivije djece. Alarmni signal će nas obavijestiti kada je mjerenje završeno. Dodatni alarm za temperaturu olakšava tumačenje rezultata. Automatsko isključivanje termometra, čime se štedi energija, omogućuje vam do 2000 mjerenja s jednom baterijom.