DJEČJA KOLICA CYBEX GAZELLE S 3U1 SEASHELL BEIGE (KONSTRUKCIJA TAUPE)

1.239,80 

Dostupno uz narudžbu

DJEČJA KOLICA CYBEX GAZELLE S 3U1 SEASHELL BEIGE (KONSTRUKCIJA TAUPE)

Opis

 • Kolica Gazelle S s 2 košare za kupovinu
 • Od rođenja do cca. 4 god
 • Ergonomski ležeći položaj djeteta
 • “Sve-u-jedan” modularni sistem
 • XXL UPF50 + krović sa zaštitom od sunca
 • Prilagodljiva ručka za upravljanje
 • Sklopiv naslon
 • Dimenzije: D 1060 / Š 650 / V 1100 mm
 • Težina (najveća): 22,2 kg u jednostrukom načinu / 2 x 22 kg u načinu dva sjedala
 • Tkanine se mogu prati u perilici rublja na 30°
 • Garancija: 2 god

Gazelle S prva su Cybex kolica koja se lako namještaju iz jednostrukog modela na dvostruki model korištenja kolica; a bez dodatnih adaptera.
Gazelle S kolica su koja se mogu koristiti na više načina, u različitim konfiguracijama – možete ih koristiti u jednom načinu; s okretnim sjedalom prema roditelju, košarom ili autosjedalicom Cybex ili s odgovarajućim adapterima drugih popularnih marki. Mogu se koristiti i kao kolica za dvoje djece. Gazelle S nudi veliku fleksibilnost za braću i sestre te nudi više od 20 mogućih konfiguracija.

Krenuli ste po namirnice ili u šetnju gradom? Pomaknite sjedalo kolica u donji položaj, a košaricu za kupnju pričvrstite na gornji položaj.

Cybex Gazelle S imaju amortizaciju na sva četiri kotača, kao i u okviru kolica, za apsorbiranje udaraca na neravnom terenu. Značajke poput neovisne prilagodljive potpore za leđa i noge, velike nadstrešnice s mrežnim prozorom i prilagodljive ručke koje se namještaju samo jednom rukom, osiguravaju udobnost i djetetu i roditelju.

Puno mogućnosti s jednim kolicima

Gazelle S kolica prilagođavaju se potrebama vaše obitelji. S kolicima Cybex Gazelle S možete slobodno odabrati konfiguraciju s kojom idete u šetnju. Na konstrukciju istovremeno možete pričvrstiti dva elementa – autosjedalicu, sportsko sjedalo i/ili košaru. Ako imate jedno dijete, a već planirate drugo, Gazelle S namješta se u kompletu s jednom košarom i dva moguća sjedeća mjesta. A ako imate samo jedno dijete, lako namještate samo jedno sportsko sjedalo ili košaru.

CYBEX Gazelle S ׀ The All-in-One Stroller

Mono komplet – za jedno dijete

Cybex Gazelle S Mono izvrsno je rješenje za jedno dijete. Kolica uključuju okvir, sportsko sjedalo i 2 košarice za kupovinu – donju i gornju. U Mono verziji možete upotrijebiti dodatnu košaricu za kupovinu smještenu tik uz sportsko sjedalo – tako Gazelle S brzo poprima urbani karakter, savršen za šetnju ulicama, trgovima ili parkovima.

CYBEX Gazelle S ׀ The All-in-One Stroller

Visoko sjedalo s XXL krovom

Kolica imaju XXL krovni pokrov. Ako je potrebno, možete ga produljiti. Krov ima UPF 50+ filter, tako da dobro štiti u u vrućim danima.

Cybex Gold Gazelle S 2 Stroller
Naprijed ili natrag

Kada dijete osjeća potrebu da vas pogleda i uspostavi kontakt očima, jednostavno namjestite sjedalo i okrenite ga prema sebi. Ako je vaše dijete više zainteresirano za ono što se događa okolo – namjestite sjedalo u smjeru vožnje i uživajte u njegovoj znatiželji.

CYBEX Gazelle S ׀ The All-in-One Stroller

Preklopni naslon

Gazelle ima sportsko sjedalo koje djetetu pruža udobnost od prve šetnje u uspravnom položaju. Prilagodljiv položaj nagiba izvrsno je rješenje za djecu koja se vole odmarati u šetnji. Sjedalo je opremljeno prilagodljivim naslonom za noge i sigurnosnim pojasom u 5 točaka učvršćivanja; s mekanim jastučićima na djetetovim ramenima.

Cybex Gazelle S Pushchair Bundle (5 piece) - Seashell Beige – Mamas & Papas UK

Prilagođavanje teleskopske ručke

Cybex Gazelle S omogućit će vam namještanje teleskopske ručke i tako maksimalno prilagoditi visinu prema svojim potrebama. Ručka je prilagodljiva u širokom rasponu, tako da će kolica biti ugodna za upravljanje osobama svih visina.

Cybex Gazelle S Comfort Travel System- Ocean Blue + Silver – Bundle Baby

Prilagodljiv oslonac za noge

Kolica s prilagodljivim osloncem za noge olakšanje su za djetetova stopala – bez obzira na položaj u kojem mališan putuje, moći će računati na potporu nogicama. Roditelj će brzo i jednostavno promijeniti položaj oslonca za noge kako bi on odgovarao djetetu.

Dvije košare – veća sloboda

Kolica s dvije košare za kupovinu vrlo su praktično rješenje, zahvaljujući kojem mama ili tata ne moraju biti ograničeni u obavljanju aktivnosti dok su s kolicima. Uz to, košarica na postolju vrlo je praktična. To je olakšanje svim roditeljima jer se ne moraju saginjati kako bi došli do košare za stvari.

Cybex Gazelle S 2.0 - wózek spacerowy z opcją wózka bliźniaczego | TPE Seashell Beige Ewozki.eu

Veliki kotači za sve terene

Cybex Gazelle opremljena su velikim kotačima. Prednji su torzijski s mogućnošću blokiranja kretanja oko okomite osi, a za ravnu vožnju. Veći stražnji kotači omogućavaju izvrsno upravljanje na bilo kakvoj površini. Sva četiri kotača Gazelle imaju amortizere, a prema najnovijoj tehnologiji nisu podložna bušenju, što je posebno korisno na velikim putovanjima. Gazelle pruža pouzdanost i udobnost roditeljima i mladim putnicima.

Brzo i jednostavno preklapanje

Cybex Gazelle S omogućuje glatko i lako preklapanje.

CYBEX GAZELLE S WÓZEK BLIŹNIACZY GŁĘBOKO SPACEROWY MOON BLACK ForKids - dla rodzica i dziecka
Tehnički parametri:

 • Preklopljena konstrukcija s kotačima (D × Š × V) 73,5 x 56,5 x 32 cm,
 • Težina kolica 12,6 kg,
 • Tradicionalna vrsta kolica,
 • Pričvršćivanje sjedala u oba smjera DA,
 • Teleskopski prilagodljiva ručka,
 • Mogućnost postavljanja autosjedalice DA

Rok isporuke: Na upit