DJEČJA KOLICA CYBEX EOS LUX 2U1 OCEAN BLUE (KONSTRUKCIJA SILVER)

579,95 

Dostupno uz narudžbu

DJEČJA KOLICA CYBEX EOS LUX 2U1 OCEAN BLUE (KONSTRUKCIJA SILVER)

Opis

Upoznajte 2u1 kolica koja su razvijena za svakodnevni život s djetetom. Eos Lux olakšava Vam život tako da se možete opustiti i uživati u svakom trenutku.

CYBEX EOS Lux ׀ The 2-in-1 Stroller

 

 

Započnite s košarom za bebu koja nudi udobnost i zaštitu od rođenja. A kada Vaše dijete počne sjediti, možete pretvoriti košaru u sjedalo u kojem će moći udobno sjediti do svoje četvrte godine. Zahvaljujući funkciji putnog sustava i jednostavnom pričvršćivanju dječje autosjedalice na Eos Lux okvir, prijelaz iz automobila na pločnik je lagan, a s velikim kotačima za sve terene i prednjim ovjesom, s lakoćom se možete uhvatiti u koštac s neravnim površinama. Eos Lux su savršena 2u1 kolica i to od početka!

CYBEX EOS Lux ׀ The 2-in-1 Stroller

2u1: od krevetića do sjedala

Sve što trebate za njihove prve četiri godine života. Prvo, Vaše novorođenče može udobno ležati u košari za bebe. Kada postane dovoljno veliko da može sjediti uspravno, jednostavno promijenite sjedalo mijenjajući dijelove tkanine na okviru.

Cybex EOS Travel System With Cloud T Car Seat & Isofix Base - Taupe Frame - Eurobaby

Putni sustav spreman

Jedan okvir, tri načina vožnje. Osim košare za novorođenče i sjedalice na okvir kolica možete pričvstiti nagrađivanu Cybex autosjedalicu.

CYBEX EOS Lux ׀ The 2-in-1 Stroller

 

Kotači za sve terene

Gume otporne na bušenje i prednji kotači koji se mogu zaključati pružaju stabilnost i glatku vožnju. Uživajte u šetnji gdje god se nalazili – bilo da hodate kamenim ulicama ili ste na obiteljskom izletu u prirodi.

Ovjes prednjeg kotača

Neka vožnja bude glatka za Vašu bebu koja spava, uz ovjes na prednjim kotačima koji smanjuje udarce i trešnje. Pješčane, travnate ili šljunčane staze – može podnijeti svaku avanturu izvan ceste.

CYBEX EOS Lux ׀ The 2-in-1 Stroller

Jednostavno spuštanje naslona

Kada Vaše dijete treba odmor, jednostavno jednom rukom spustite naslon. Nagnite ga do kraja za udoban ergonomski položaj za Vaše dijete.

XXXL krović s mrežastim umetkom 

Zaštitite svoje dijete od vanjskih vremenskih utjecaja sa XXL UPF50+ krovićem za sunce. Mrežasti prozor omogućuje slobodan protek zraka.

Okretno sjedalo

Okrenite svoje dijete prema sebi kako biste podijelili sretan trenutak ili ga okrenite prema naprijed kada želi istraživati svijet pred sobom.

Prostrana košara za kupovinu

U košaru možete spremiti do 5 kg svega što treba Vama i vašoj bebi. Grickalice, igračke, torbu za presvlačenje ili namirnice – ova prostrana košara može nositi sve.

CYBEX EOS Lux ׀ The 2-in-1 Stroller

Podesivi rukohvat

Kolica moraju biti udobna i za roditelje. Prilagodite upravljač svojoj visini kako biste zadržali pravilno držanje, pomažući Vam da manevrirate kolicima kao profesionalac.

CYBEX EOS Lux ׀ The 2-in-1 Stroller

Karakteristike:

  • Uporaba kolica od rođenja do 22 kg
  • Nosivost košare za kupovinu 5 kg
  • Kolica za zahtjevnije terene
  • Kotači od poliuretanske pjene
  • Sjedalica u oba smjera vožnje

Dimenzije i težina:

Dimenzije sklopljenih kolica: 92x51x140 cm

Dimenzije rasklopljenih kolica: 85-95x61x116 cm

Težina: 11,6 kg

Cybex yleisrattaat Eos Lux, Taupe Sky Blue hinta | hobbyhall.fi

 

 

Upute za održavanje: 

Platnene navlake perive u perilici rublja na 30°

Rok isporuke: Na upit