Akcija!

DJEČJA KOLICA BEBETTO LUCA PRO 2U1

Najniža cijena u prethodnih 30 dana : 735,00 
Cijena: 624,75 

DJEČJA KOLICA BEBETTO LUCA PRO 2U1

Opis

LUCA – NAJNOVIJA VERZIJA BEBETTO HITA
Dugi niz godina, Luca predstavlja funkcionalnost, visoku kvalitetu i moderan, ali usklađen dizajn. Najnovija verzija savršeno naglašava ono što su roditelji zavoljeli kod ovih kolica.

Jedinstveni izgled i praktična rješenja – za sve one koji očekuju nešto više od dječjih kolica pripremili smo potpuno jedinstvenu ponudu. Luca PRO kombinacija je elegancije i funkcionalnosti. Zahvaljujući činjenici da je cijela košara prekrivena sjajnom eko-kožom, izgleda jednostavno jedinstveno. Također, krović za kolica je obložen eko-kožom, zahvaljujući kojoj cijeli set izgleda vrlo atraktivno. Radi najveće udobnosti malog putnika, sjedalo je presvučeno presvlakama od eko kože. Zahvaljujući tome, odabirom Luca PRO kolica odabirete atraktivan izgled i udobnost za svoje dijete.

Karakteristična kompaktna, tapecirana košara s mogućnošću preklapanja poboljšana je značajkama kao što je dodatni prozorčić na zimskom pokrovu. Dodatno, funkcionalna kolica postala su još praktičnija, uključujući mogućnost kompaktnog sklapanja, čime se kolica mogu sklopiti okrenuta prema naprijed ili prema natrag. Otkrijte novu verziju Luce i pogledajte kako kombinira najnovije trendove s tehnološkim inovacijama.

KOŠARA S NOVIM ZNAČAJKAMA
Konstrukcija s košarom dizajnirana je za najmlađe putnike, pružajući im udobnost i sigurnost od prvih dana života. Jedna od novih značajki je dodatni prozorčić na zimskom pokrovu. To vam omogućuje da zaštitite svoje dijete od hladnih naleta ili kiše, dok kroz prozorčić držite na oku svoje dijete.

Košara Luca ima širok raspon prilagodbi. Pomoću aktivne savijene šipke možete jednostavno prilagoditi položaj krovića. Pritisnite ručku za nošenje kolica i zatim namjestite krović u željeni položaj. Sklopiva ventilacijska mrežica elegantnog dizajna u crnoj boji daje kolicima dobar izgled, bez obzira na to koliko je krović rasklopljen.

Osim toga, Luca košara je još lakša od prethodne verzije. Teška je samo 3,5 kg (u standardnoj verziji), što čini verziju kolica s dubokom nosivom težinom od samo 12,2 kg. To je moguće zahvaljujući upotrebi laganog EPP materijala koji također pruža izvrsnu toplinsku izolaciju.

JOŠ FUNKCIONALNIJA KOLICA
Kolica Luca sada su još funkcionalnija nego prije. Kako je to moguće? Pa, dizajn sjedala kolica je poboljšan tako da se mogu kompaktno sklopiti. To znači da možete sklopiti kolica s pričvršćenim sportskim sjedalom, ne samo prema naprijed, već i prema natrag.

Sportsko sjedalo se može široko namjestiti. Naslon možete namjestiti u širok raspon položaja, od potpuno ležećeg do sjedećeg položaja. Odvojivi naslon za ruke pruža praktičan oslonac za ruke djeteta. Krović možete podesiti po želji, čime ćete zaštititi svoje dijete od naleta vjetra ili prekomjerne sunčeve svjetlosti.

KORISNE ZNAČAJKE I MODERAN DIZAJN
Nova verzija Luca također uvodi mnoge dodatne elemente koji kolica čine još privlačnijim. Atraktivni šavovi na madracu, torbi za presvlačenje ili Bebetto logo na naslonu za noge daju karakter kolicima.

Mogućnost izvlačenja oslonca za noge čini kolica udobnima i za stariju djecu. Sportsko sjedalo je prikladno za težinu do 22 kg ili do djetetove 4 godine starosti (ovisi što prije dostigne).

OKVIR VRHUNSKE KVALITETE
Kolica Luca izgrađena su na izdržljivom i laganom okviru koji osigurava stabilnost i sigurnost. Sustavi kao što su SAS i DMS apsorbiraju udarce i sprječavaju blokiranje kotača. Okvir se može sklopiti u kompaktnu veličinu, čak i s pričvršćenom sportskim sjedalom. Prostrana košara nalazi se na dnu kolica, savršena za nošenje sitnica ili dodataka potrebnih u šetnji s djetetom. Košara može funkcionirati i kao torba, jer se lako može objesiti na rame.

I u PRO verziji i u standardnoj verziji, okvir dolazi u crnoj boji s elegantnim smeđim upravljačem presvučenim eko kožom.

Bebetto inovacije – Bebetto veliku pozornost posvećuje praktičnim rješenjima i inovacijama koje olakšavaju svakodnevno korištenje kolica te povećavaju sigurnost i udobnost za bebu. U nastavku pogledajte nekolicinu rješenja koja Bebetto dječja kolica izdvajaju i stavljaju ispred drugih.

Bebetto dječja kolica prednosti i inovacije 2019 web

01 – AUTOBLOCKER Sigurnosni sustav koji štiti konstrukciju od samorastavljanja. Mehanizam se automatski zaključava i ne morate se svaki puta sjetiti dodatno osigurati konstrukciju.

02 – KOČNICA STOP&GO Koristimo novu redizajniranu papučicu kočnice u kolicima Bebetto. Važno je napomenuti da je dizajnirana na takav način da omogući najprikladnije korištenje. Papučica kočnice je oblikovana tako da je prikladna za jednostavna stajanje i kretanje. Zahvaljujući tome, lako se može upravljati – također u sandalama, flip-flop ‘japankama’ ili cipelama s površinom koja se lako grebe.

03 – SISTEM JEDNOSTAVNOG SKLAPANJA Prikladan gumb vam omogućuje da brzo sklopite konstrukciju. Za sklapanje kolica, samo postavite kotače prema naprijed, podignite ručku, pritisnite gumb i lagano pomaknite gornji dio konstrukcije. Ovaj sistem također štiti i od opasnosti priklještenja prstiju.

04 – SKRIVENE OSOVINE – HIDDEN AXLE Na kolicima Bebetto osovine su skrivene unutar konstrukcije. Zahvaljujući tome, tijekom prijevoza ih nećete izgubiti. Sposobnost skrivanja osovine također štiti od grebanja drugih elemenata kroz izbočene rubove. Ovim sustavom uvijek imate osovine stražnjih kotača s vama – cijenit ćete ga na putu i kada pospremate kolica.

05 – SISTEM DMS Direction Memory System Sustav koji pamti položaj kotača nakon što je odvojen od tla. Zahvaljujući njemu pri prevladavanju nepravilnosti – kad se jedan od kotača odvoji od tla – kotač se ne rotira nekontrolirano oko vlastite osi te ostaje u fiksnom položaju. Stoga nakon sljedećeg kontakta s tlom, neće biti blokiran. To je patentirano rješenje, jedinstveno za Bebetto kolica.

06 – SISTEM SAS Shock Absorption System Sustav za apsorpciju udaraca koji je odgovoran za upijanje i amortizaciju šokova. Njezini učinci se vide, između ostalog kada vozite na grubo popločenim površinama ili kada udarite kotač o rubnik. Zahvaljujući tome dijete u kolicima ima najveću moguću udobnost, a sama kolica ostaju u savršenom tehničkom stanju. Svaki rotirajući element je opremljen odvojenim amortizerom – koji im omogućuje da funkcioniraju neovisno jedan o drugome.

07 – TKANINE SA ZAŠTITOM UV50+ Pojedinačni slojevi presvlake i način šivanja u kolicima Bebetto osmišljeni su da blokiraju štetne ultraljubičaste zrake. Određivanje faktora zaštite od UV zračenja testirano je u laboratoriju gdje je prosječna vrijednost UPF barijera utvrđena iznad 50. To je vrlo važno jer dugotrajna UV izloženost može rezultirati alergijama ili bolestima kože i očiju.

08 – VENTILIRANA KOŠARA Možete računati na rješenja koja pružaju vrlo dobro prozračivanje u Bebetto kolicima. Mrežica na sjenilu, te podesiva rešetka na dnu košare omogućuju odvođenje toplog zraka i opskrbu svježim, hladnim zrakom.

Opcije autosjedalice:

Autosjedalica dolazi u 3u1 setu (Avionaut Cosmo)
Uz 2u1 model kolica moguće su sljedeće opcije:

Pixel Pro autosjedalica + IQ ISOFIX baza
Cosmo autosjedalica

Ova dječja kolica namijenjena su djeci od rođenja pa sve do 36 mjeseci starosti.

Proizvedeno u EU.

Ostale informacije:

    • garancija na Bebetto kolica je 24 mjeseca.
    • kolica imaju sigurnosni europski certifikat EN 1888:2012

Dodatne informacije

Boja

30 CZA, 31 CZA, 32 CZA, 33 CZA, 34 CZA, 35 CZA, 36 CZA