CARRIWELL GRUDNJAK ZA TRUDNICE I DOJILJE S CARRIE-GEL POTPOROM PODSTAVLJENI,CRNI

51,76 

CARRIWELL GRUDNJAK ZA TRUDNICE I DOJILJE S CARRIE-GEL POTPOROM PODSTAVLJENI,CRNI

Opis

Pouzdan i izdržljiv Carriwell grudnjak za trudnice i dojilje s punijim grudina. Carri-Gel potpora i podstava grudnjaka pružaju vam potrebnu podršku, a grudnjak ostaje mekan i udoban za nošenje

Grudnjak za punije grudi i obline s Carri-Gel potporom

Dizajniran za punije grudi i obline, ovaj patentirani, grudnjak za dojenje bez šavova kombinacija je jedinstvene Carri-Gel potpore i lako uklonjivih, mekih jastučića koji Vašim grudima daju izvrstan oblik i potporu. Carri-Gel® je najzdravija opcija kada vam je potrebna podrška u grudnjaku za dojenje.
Povećana potpora: Ovaj grudnjak za dojenje, rezultat je ekskluzivne tehnologije i dizajna, koji pruža povećanu potporu majkama sa punijim grudima.
Udobnost: Izrazito široke naramenice sprječavaju urezivanje, elastični materijal i široki pojasevi pružaju dovoljno mjesta za promjene Vaših grudi i tijela. Ovaj grudnjak izrađen je od svilenkasto mekih i prozračnih mikrovlakana. To u kombinaciji s gelom, koji ostaje mekan i podatan oko vaših osjetljivih grudi, rezultira apsolutnom udobnošću.
Zdravlje: Grudnjak za dojenje s Carri-Gel® potporom jedini je grudnjak s potporom kojeg preporučaju savjetnice za dojenje.
Beba: Dizajn košarice koje se cijele otkopčavaju od naramenice otkriva vašu dojku koliko želite i koliko vam je ugodno dok dojite, te pruža maksimalan kontakt koža-na-kožu između vas i vaše bebe.
Dostupan u XXL: XXL veličini, XXL potpori, XXL udobnosti i XXL povjerenju

 

Dodatne informacije

Veličina

S, M, L, XL, 2XL