BabyOno Edukativna igraonica za bebe Cute Catty

49,50 

Nema na zalihi

BabyOno Edukativna igraonica za bebe Cute Catty

Opis

Naša edukativna igraonica je vrlo debela i savršeno izolirana. Zahvaljujući mekim jastucima, savršeno je mjesto za odmor i zabavu.

Kontrastne boje podržavaju rast Vaše bebe od ranih tjedana njezina života, dok zanimljive viseće igračke i skriveni dijelovi po podlozi zabavljaju Vaše dijete.

Vaša beba može ležati na edukativnoj podlozi i promatrati okolni svijet od ranih tjedana svog života.

Edukativna igraonica dolazi s pet visećih igračaka koje pomažu u rastu i razvoju Vaše bebe. Tu su piskalica, dvije grickalice, zvečka i ogledalo. Ove igračke možete slobodno pričvrstiti na mašne. Oni će pomoći Vašoj bebi da uvježba ruke, odnosno da hvata predmete i uzima ih drugom rukom.

Igrajući se na edukativnoj igraonici, Vaša beba će razviti svoj osjet dodira. Pronaći će intrigantne komade raznih tekstura i oblika. Ima glatke šape, grube nokte, meke uši i rep. Na taj način beba se može upoznati s raznim teksturama i oblicima.

Naša edukativna igraonica je vrlo mekana i pahuljasta. Oblikom izgleda kao velika mačka koju beba može zagrliti i ostati uz nju kad se umori. Proizvod je gust zahvaljujući čemu je savršeno izolirana.

Edukativna igraonica CUTE CATTY isporučuje se s pokretnim šapicama koje pokrivaju izvezenu ribicu. Zahvaljujući tome vrijeme na podlozi može postati još zanimljivije. Igrajući se sa svojim djetetom, možete potaknuti njegovu maštu, pamćenje i kognitivne sposobnosti.

Lukovi su pokretni i možete ih spojiti jedan s drugim u bilo kojoj konfiguraciji. Zahvaljujući tome, naša edukativna igraonica bit će prikladna i za stariju djecu koja sjede. Igračke možete objesiti na različitim udaljenostima od bebe i tako je potaknuti na igru.

Edukativna igraonica će pratiti Vašu bebu u ranim fazama njenog rasta. U početku će ju beba koristiti za ležanje na leđima, zatim na trbuhu. Kada poraste i počne sjediti i puzati, igraonica će poslužiti kao tepih.

Možete pričvrstiti mašne na edukativnu igraonicu pomoću praktične kopče koja se nalazi na dnu proizvoda.

U setu dolazi:
– podloga za igru
– pokretni lukovi
– 5 visećih igračaka

Tehnički podaci:
– materijal: 100% poliester, bez BPA, bez PVC-a i bez ftalata

Održavanje:
– obrišite mokrom krpom

Dimenzije:
– veličina pakiranja: 90 x 52 cm