AUTOSJEDALICA BEBETTO COSMO 202

189,00 

AUTOSJEDALICA BEBETTO COSMO 202

Opis

COSMO – ZA BEBINO PRVO PUTOVANJE

Bebetto autosjedalica Cosmo je odličan izbor kada tražite prvu autosjedalicu za svoje dijete. Od prvih dana bebinog života možete osigurati njegovu sigurnost tijekom putovanja automobilom. Mala težina, udobne presvlake i mnoge korisne, praktične funkcije čine Cosmo autosjedalicom koju ćete zasigurno cijeniti.
Autosjedalica zadovoljava standard i-Size (ECE-R129) – prikladna je za djecu do 13 kg, do 1 godine starosti. Instalira se okrenuta prema natrag, suprotno od smjera vožnje (RWF). Opremljena je odvojivim umetkom za dojenčad koji osigurava optimalan položaj za najmlađe tijekom putovanja.

IZUZETNO LAGANA

Autosjedalica je teška samo 3,2 kg. Zahvaljujući tome – stvarno je praktična za nošenje. Nakon vađenja iz automobila može se montirati na Bebetto 2-u-1 okvir dječjih kolica – pomoću multi adaptera za autosjedalicu. Zahvaljujući tome, dijete se može smjestiti u kolica bez potrebe za korištenjem nosiljke – što je itekako značajno u svakodnevnim obavezama.
Također možete odabrati Multi Comfort adaptere koji vam omogućuju podešavanje kuta autosjedalice dok je pričvršćena na okvir kolica – možete je postaviti u ležeći ili polusjedeći položaj. To je vrlo korisno rješenje, pogotovo kada hranite dijete.

 

 

 

SIGURNA I POVOLJNA MONTAŽA

Cosmo autosjedalica se može postaviti na dva načina. Možete koristiti Avionaut ISOFIX IQ bazu (koja je prikladna za ovaj model autosjedalice) ili montirati autosjedalicu pomoću sigurnosnih pojaseva automobila. Obje metode montaže – pravilno izvedene – osiguravaju stabilnu instalaciju i sigurnost djeteta. Ispravno postavljanje i vezivanje je jednostavno zahvaljujući vidljivim vodilicama kroz koje trebate provući pojaseve.

 

MEKANA I PRAKTIČNA

Presvlake na sjedalu su mekane i udobne. Podesivo sjenilo omogućuje zaštitu djeteta od sunčevih zraka. Cosmo autosjedalica ima UV50+ presvlaku, koja blokira sunčevo zračenje.