Pčelica na Danima beba, djece i trudnica u Westgate-u

Za sve roditelje i one koji će to tek postati, studeni 2023. donosi događaj koji ne smijete propustiti – Dani beba, djece i trudnica u Westgate-u u Zagrebu.

Ovi dani su prava poslastica za sve zaljubljenike u svijet roditeljstva i dječje opreme, a naš Baby centar Pčelica i ovaj put s veseljem sudjeluje na tom događaju.

Baby centar Pčelica već dugi niz godina nudi širok izbor kvalitetne dječje opreme, odjeće, igračaka i svega ostalog što je potrebno za brigu o bebi. Naši prepoznatljivi brendovi su Azzurra Design, Caretero, Sensillo, Toyz, Belisima, Mrofi, Marika, Tutu…

Dani beba, djece i trudnica pružaju vam savršenu priliku da pogledate najnoviju kolekciju dječje opreme, odjeće i igračaka i pronađete sve što vam treba za vašu malu sreću, a ujedno vam pruža mogućnost za susret i razmjenu iskustava s drugim roditeljima i trudnicama.

Baby centar Pčelica vjeruje u zajedništvo i podršku i tu smo kako bi vas podržali na svakom koraku vaše roditeljske avanture, te vas i ovaj put očekujemo sa mnogobrojnim popustima.

Nemojte propustiti ovu priliku da nas posjetite na Danima beba, djece i trudnica u Westgate Shopping Cityju od 03.-05.11.2023. Dođite s obitelji i prijateljima, pridružite se našem veselom timu i provedite nezaboravan dan u svijetu beba, djece i trudnica.

Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti nas osobno možete iskoristiti popuste u našem web shopu na www.pcelica-babyoprema.hr.

Svi ste dobrodošli!

Vaša Pčelica!