MARIKA DJEČJE KAPICE

Marika je poljski brend koji je nastao 1989. godine, a bavi se proizvodnjom kapa za bebe i djecu. Za proizvodnju koriste samo najkvalitetnije domaće i strane materijale i pletiva s odgovarajućim certifikatima kvalitete.

Njihova strast prema dječjoj modi čini da se njihove kapice odlikuju visokom kvalitetom i jedinstvenim dizajnom.

Svake godine predstavljaju svoje nove kolekcije koje spajaju raznolike modele, materijale i boje u skladu s aktualnim modnim trendovima.

Budući da su kapice neizostavni dio svake sezone, bilo ljeti kako bi zaštitili Vašeg mališana od sunca ili zimi kako bi ga zaštitili od hladnoće, vjerujemo da ćete u ponudi Marika kapica lako izabrati nešto za sebe.

U sastavu materijala od kojeg su Marika kape napravljene prevladavaju prirodna vlakna, poput pamuka, ali također sadrže i elastična vlakna kako bi osigurali visoku udobnost nošenja.

Pamuk karakteriziraju mekoća, postojanost i vrlo dobra prozračnost zbog čega će Marika kape biti ugodne na dodir i udobne za nošenje.

Sve Marika kape se odlikuju kvalitetom, pa zadržavaju svoj estetski izgled dugi niz godina.

Nova Marika kolekcija kapa se sastoji od zanimljivih modela, uzoraka i boja, kako bi se Vaši mališani uvijek osjećali udobno i moderno.

Prije kupnje kape uvijek je najbolje izmjeriti opseg glave Vašeg djeteta, a u slučaju malih nedoumica uvijek je bolje odabrati veću nego premalu kapu.

Nadamo se da ćete u velikoj ponudi Marika kapa na www.pcelica-babyoprema.hr pronaći idealnu kapu za Vašeg mališana kako bi bezbrižno uživali u dugim jesenskim šetnjama.

Vaša Pčelica!