LJULJAČKA NUNA LEAF GROW – NAJBOLJI IZBOR ZA VAŠU BEBU

Slika na kojoj se prikazuje osoba, na zatvorenom, djetešce, dječja kolica Opis je automatski generiran

Nuna Leaf Grow je inovativna ljuljačka nizozemskog brenda, dizajnirana tako da se neprimjetno uklopi u moderan dom svake obitelji.

Glavna prednost ove ljuljačke je da radi bez baterija i električnog napajanja, pa time ne stvara nikakvu buku, a ritmično ljuljanje pruža umirujuću i ugodnu stimulaciju proprioceptivnog i vestibularnog sustava Vaše bebe.

Za razliku od ljuljački koje njišu dijete mehaničkim pokretima, Nuna Leaf Grow je nježna, sigurna, dozirano stimulativna i raste zajedno s vašim dijetetom.

Inspirirana je bezbrižnim lebdenjem lista na povjetarcu. Nuna Leaf Grow oponaša kretnje lista, odnosno laganim potiskom ležaljka se počne sama njihati i to njihanje traje oko 2 minute. Takav ritam je bebama dobro poznat zbog prirodnog ritma kojim ih njišu roditelji u svojim rukama.

Slika na kojoj se prikazuje osoba

Opis je automatski generiran

Može se koristiti od rođenja, pa do težine 60 kilograma. Dolazi s jastukom za novorođenče koji je napravljen od ekoloških materijal.

Podloga za sjedalo ima pojas u tri točke koji se može skinuti i zatim premjestiti na sjedalicu za malu djecu. Ima mogućnost podešavanja nagiba u 3 položaja za ležanje, polu-sjedenje i visoko sjedenje za odmaranje, igranje i hranjenje. Navlaka je skidiva i može se prati.

Dolazi gotovo potpuno sastavljena. Jedino što je potrebno za montažu je staviti sjedalo u obliku lista na postolje.

Potpuno je sigurna za Vaše dijete. Lako se zaključava u stacionarnom položaju za hranjenje ili igranje. Ne kliže se ni po kojoj vrsti podova. Vrlo je lagana, te je bez problema možete premještati, a zbog svog neobičnog izgleda, lijepo će se uklopiti u svaki kutak doma.

Nuna Leaf Grow dobitnik je prestižne nagrade Red Dot Award za 2019. god.

Funkcionalnu, elegantnu i prekrasnu juljačku Nuna Leaf Grow potražite na www.pcelica-babyoprema.hr

Vaša Pčelica